Spania: Româncă la un pas să fie UCISĂ de soț, un controversat milionar portughez: „Am încercat să fug, ca să nu mor“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Carlos Ignacio Pinto, un milionar portughez, este acuzat că a încercat să-și ucidă soția, Eliza - un fotomodel român, într-un hotel din Vigo, Spania.

Carlos Inácio Pinto, un fost inginer portughez, ajuns un milionar excentric, este acuzat că ar fi încercat să își ucidă soția cu o piatră de pavaj, în timp ce erau în concediu într-un hotel din Vigo, în mai 2016. Atât omul de afaceri portughez, în vârstă de 60 de ani, cât și românca, de 29 de ani, s-au aflat recent în aceeași sală de judecată a Tribunalului Pontevedra, unde bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor.

Instanța de fond l-a condamnat pe portughez la peste 11 ani de închisoare, dar acesta a făcut apel, astfel că procesul continuă. Bărbatul susține că el a fost primul atacat de femeie. La răndul său, Eliza Pinto susține că soțul ei a încercat să o omoare, surprinzând-o când făcea duș, și lovind-o cu putere cu o piatră care i-a provocat traume severe, ajungând la un pas de moarte. Femeia a reușit să fugă din cameră, goală și plină de sânge la nivelul capului, fiind ajutată de personalul hotelului.

Polițiștii sosiți la fața locului au analizat scena atacului și au concluzionat că atacul a fost premeditat, în cameră fiind găsite și mai multe frânghii cu care, probabil, bărbatul ar fi vrut să o lege ulterior pe soția sa. Totodată, piatra cu care a fost atacată a fost adusă special, niciun șantier din apropiere nu utiliza astfel de modele.

„M-am gândit doar să fug, ca să nu mor", a spus femeia în fața judecătorilor. Omul de afaceri și victima erau căsătoriți din 2015, dupăo relație de 4 ani. Bărbatul a susținut că el a lovit-o pe femeie din atoapărare, ea fiind de fapt cea care ar fi încercat să îl atace și că el nu are forța necesară, femeia fiind mai puternică decât el, astfel că rănile și le-a provocat singură. Instanța de fond a stabilit însă că bărbatul se face vinovat de tentativă de omor, căci era fizic imposibil ca femeia să își provoce singură rănile în zona respectivă a capului.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel