Spania. Româncă, implicată într-o rețea de traficanți de droguri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Româncă, implicată într-o rețea de traficanți de droguri
Spania. Româncă, implicată într-o rețea de traficanți de droguri

Garda Civilă din Ibiza, în coordonare cu Poliția Locală Sant Antoni și Consiliul Municipal, a efectuat, joi, controale în două cluburi, situate pe străzile Menéndez Pidal și Sant Antoni.

Patru persoane, responsabile de cele două cluburi, sunt cercetate pentru o presupusă infracțiune de trafic de droguri.

Este vorba despre doi bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 23 și 36 de ani. Trei sunt de naționalitate spaniolă, iar una dintre femei este de origine română, relatează diariodeibiza.es.

În ambele acțiuni, transmite Garda Civilă, într-un comunicat de presă, agenții au confiscat numeroase containere care conțineau marijuana și hașiș.  La rândul său, Consiliul Local Sant Antoni a închis cele două cluburi, care nu avea licențe municipală de deschidere. 

De asemenea, alți doi români au fost arestați, în Spania, fiind acuzați de trafic de ființe umane.

 

Doi români arestați în Spania, după ce au forțat au multe femei să se prostitueze câte 16 ore pe zi

 

Poliția Națională a eliberat două femei de origine sud-americană, care au fost forțate să se prostitueze, câte 16 ore pe zi într-un apartament din Génova, în Palma. Agenții au arestat trei persoane: doi români și o columbiană, în vârstă de 63 de ani.

Agenții Poliției Naționale din Palma au arestat trei persoane, doi bărbați de 42 și, respectiv, 36 de ani, de origine română, și o femeie, de 63 de ani, de origine columbiană, acuzați de trafic de ființe umane, lipsire de libertate și obligarea de a practica prostituția.

Polițiștii au fost informați despre faptul că într-un apartament din Genova, se află două femeii care sunt  exploatate sexual. Pornind de la acestă informație, polițiștii  ar declanșat o anchetă care a culminat cu o percheziție a apartamentului. În interior, au fost identificate mai multe persoane, toate aflate ilegal în Spania.

Potrivit Poliției, trei persoane (doi români și o columbiană) au obligat mai multe femei să se prostitueze, câte 16 ore pe zi, fiind nevoite să accepte orice propunere  a clienților din cauza fricii, scrie mallorcadiario.com.

Ofițerii au stabilit că biletele de avion, hotelurile și alte cheltuieli au fost plătite de cei traficanți, pentru a le imputa datorii victimele, care ar fi trebui să le achite, ulterior.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel