Spania: Româncă, implicată în ACCIDENT, abandonată și JEFUITĂ la fața locului de un grup de SPANIOLI: "Vă rog, ajutați-mă"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa: www.elpais.com
sursa: www.elpais.com

O româncă din Valencia a fost implicată într-un accident de scuter. Aceasta s-a lovit foarte rău, iar din oamenii care au văzut ce s-a întâmplat nimeni nu a intervenit. Într-un târziu, a intervenit un grup de "binevoitori" spanioli, care au ridicat-o de pe asfalt, numai că i-au luat portofelul cu toate bunurile pe care le avea la ea. 

Femeia cere acum ajutor pentru identificarea celor care s-au folosit de pretextul de o ajuta și au jefuit-o.

"Bună seara, as ruga din suflet să mă lăsați sa public acest anunț. Seara, 12.08.2019,am avut un accident de trafic. Mergeam cu motoreta pe Avenida del Puerto 247.o mașină condusă de o tânără de aproximativ 20 de ani, a intrat pe banda mea și m-a trântit, a oprit în containerul de gunoi, a virat dreapta și a plecat. La terasa barului de la aceeași adresă erau aproximativ. 15 persoane. Între care la o masă erau 3 români. Am intrat în soc și am căzut lângă motoreta pornită. Nimeni dintre acei oameni nu a venit sa mă ajute. Am stat pe caldarâm, aproximativ 40 min, nimeni nu a sunat la politie, apoi a venit un trecător, a luat motoreta și a tras-o spre trotuar, și m-a târât sa nu dea ceva peste mine. La aproape o oră, am început sa ma stabilesc, la un moment dat a venit un grup de 5 persoane, spanioli, care mi-au dat cu apă, mi-au adus un scaun și m-au așezat. Timp în care, românii neștiind ca sunt româncă, râdeau spunând ca sunt beată. Însă în ajutorul dat de acești,, oameni, mi-au furat portofelul, cu acte, carnet de conducere, buletin, un parfum, ceasul de la mână și lănțișorul de la gât. O patrulă de politie, a trecut la aproximativ 1,5h,care mi-a acordat ajutorul necesar, a chemat ambulanta, și tot ei au descoperit ca am fost furată. Dacă este cineva din această zonă, va rog cu cea mai mare seriozitate, cu detaliile ce le am, sa ma ajutați sa găsesc acești hoți. Poate cineva a văzut accidentul. Va mulțumesc anticipat. RECTIFIC:cei care m-au furat, au intrat în acest bar. Dacă cineva care a văzut și dorește sa ma ajute sa descriu acești hoți, îmi poate scrie," este mesajul Florinei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel