Spania. Româncă șantajată de un alt român să se prostitueze timp de 10 ANI: „Nu-ți mai vezi niciodată fetița!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român a fost arestat după ce și-a forțat partenera, româncă, să se prostitueze timp de 10 ani, în Lloret de Mar i Blanes, Spania. Autoritățile au stabilit că femeia a fost abuzată fizic și psihic și a fost „șantajată emoțional“.

Poliția spaniolă a arestat un bărbat de naționalitate română acuzat de maltratarea partenerei  său, tot de naționalitate română, pe care a obligat-o să practice prostituția în Lloret de Mar i Blanes (Girona), precum și pe drumul care leagă aceste două localități, după cum a raportat Poliția într-o declarație de presă, citează presa iberică.

„Au trăit împreună de zece ani și a abuzat-o fizic și psihologic pentru a o face să devină prostituată. Controlul pe care l-a exercitat asupra femeii a fost atât de puternic încât nu a lăsat-o niciodată singură, a lăsat-o fără telefon mobil, a însoțit-o peste tot pe unde a călătorit, și în același timp și a împiedicat-o să interacționeze cu alte persoane”, explică cercetătorii, asta pe lângă faptul că bărbatul primea integra încasările din activitatea de prostituție.

Poliția precizează că românul arestat a folosit de asemenea „șantajul emoțional” asupra femeii „cu amenințări cu privire la posibilitatea ca ea să nu-și mai vadă niciodată fiica, care are patru ani și care locuiește în România cu bunicii paterni, în eventualitatea în care ar îndrăzni să îl denunțe”. Victima, spun agenții, a trăit în tot acest timp într-o „situație permanentă de teamă și angoasă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel