Spania. Român, scos cu forța din apartamentul pe care-l ocupa abuziv. "Dacă intrați, mă sinucid!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Ocupanții străini, printre care și români, din Sant Ferran amenință vecinii: "O să vă omorâm pe voi și familia voastră"
Spania. Ocupanții străini, printre care și români, din Sant Ferran amenință vecinii: "O să vă omorâm pe voi și familia voastră"

Un român în vârstă de 52 de ani a fost scos cu forța de polițiști din apartamentul pe care îl ocupa în mod abuziv. Agenții au fost nevoiți să folosească un pistol cu electroșocuri pentru a-l imobiliza, după ce acesta și-a pus cuțitul la gât și a amenințat că se omoară. 

Scenă tensionată marți, 01 septembrie, într-un bloc de apartamente din Barcelona, situat pe strada Calle de Marqués de Campo Sagrado. Polițiștii au intervenit în forță într-unul din apartamente, existând suspiciuni că un bărbat îl ocupă abuziv, scrie publicația elperiodico.com

În jurul orei 18.30, locuitorii blocului au anunțat proprietarul proprietății că au văzut un bărbat care părea să schimbe încuietoarea de la o ușă. Proprietarul locuiește la o altă adresă, iar respectivul apartament stătea de obicei gol vara.

Echipajul sosit la fața locului a sunat la sonerie, iar suspectul a deschis ușa. După ce i-au explicat că au vorbit cu proprietarul casei, l-au rugat să părăsească apartamentul, fiind o infracțiune. Românul s-a enervat, a scos un cuțit prin ușa pe jumătate deschisă, și i-a avertizat că, dacă încearcă să intre, îl va folosi. Văzând că această "tactică" nu dă roade, bărbatul și-a pus lama la gât, amenințând că se va sinucide.

"Dacă intrați mă sinucid!", le-a strigat românul polițiștilor.

La un moment dat, unul din agenți a reușit să-l imobilizeze utilizând pistolul cu electroșocuri din dotare.  

După ce și-a revenit, românul a fost condus la secția de poliție Les Corts pentru a fi identificat. Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor când au descoperit că acesta avea un cazier lung, fiind arestat anterior de numai puțin de 19 ori.

Potrivit autorităților, în regiuna Catalunia sunt raportate 23 de astfel de incidente în fiecare zi.

roman spania ocupat abuziv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel