Spania. Român, salvat miraculos după ce a fost urmărit și atacat cu un cuțit de propriul văr: Arma s-a rupt în două

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român din Vigo, Spania, a fost arestat pentru că și-a urmărit vărul cu un cuțit și l-a rănit.

Incidentul a avut loc la o fermă din A Doblada, iar atacatorul a aruncat cu cuțitul asupra victimei chiar de față cu poliția.

Poliția Locală din Vigo a arestat un român de 45 de ani pentru că și-a urmărit vărul cu un cuțit și l-a rănit în mână și în stomac într-o fermă închisă din Camiño Milladas, în A Doblada. Faptele au avut loc luni, 5, la ora 18.00.

Agenții cred că agresorul era pe urmele lui și că a fost salvat pentru că a fugit. 

Bărbatul rănit este un român în vârstă de 40 de ani. Acesta a refuzat asistența medicală. 

În timp ce ofițerii interogau victima, presupusul agresor a aruncat cu cuțitul spre victimă, deși acesta l-a ratat. Mai mult, în mod miraculos, arma s-a rupt în două.

Românul de 45 de ani a fost arestat pentru o infracțiune minoră de rănire cu un cuțit.

Vezi mai departe

Polițiștii din Spania au tras pe dreapta un șofer român, aparent beat: Au avut parte de șocul vieții lor când au deschis portbagajul

 

Un român de 51 de ani a fost oprit de polițiștii spanioli în Logroño, care îl suspectau că ar fi fost influența băuturilor alcoolice. Bănuiala lor a fost parțial corectă, dar nu mică le-a fost mirarea când au descoperit că în portbagaj avea o adevărată "farmacie". 

Poliția Națională a arestat un bărbat de 51 de ani ca presupus autor al unei infracțiuni de trafic de droguri, în primele ore ale dimineții de duminică, în timp ce își conducea mașina pe Camino Viejo de Oyón, în Logroño.

Evenimentele au avut loc în timp ce mai multe patrule formate din patrule ale Securității Cetățenești efectuau sâmbătă, după miezul nopții, un punct de identificare preventivă. Șoferul arestat a avut un comportament ciudat când a observat prezența polițiștilor și a început o manevră de evitare.

În momentul în care a fost interceptat, bărbatul era foarte nervos, comportament care "nu i-a surprins pe polițiști atunci când au observat că în interiorul portbagajului erau transportate mai multe substanțe stupefiante", mai exact mai multe pungi și borcane cu o substanță vegetală de culoare verde care, aparent, conținea muguri de marijuana.

Ascunzătoarea conținea aproape 800 de grame de marijuana și o cutie cu peste 55 de medicamente, precum diazepam, pentru o eventuală utilizare ca stupefiante, precum și 334 de grame de o substanță vegetală de culoare maro, numeroase bancnote și Au avut parte de șocul vieții lor când au deschis portbagajul.

Citește continuarea AICI.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel