Spania: Român, OMORÂT în bătaie. Corpul găsit după aproape un AN

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a fost descoperit mort în clădirea abandonată în care locuia. Bărbatul avea semne se lovituri pe corp. În urma autopsiei s-a stabilit că victima a murit ca urmare a mai multor lovituri la cap cu un obiect contundent.  Vecinii spun că românul era un om serios și liniștit. 

Garda Civilă a deschis o anchetă pentru a clarifica cauzele morții violente a unui român fără locuință, Daniel I. B., după descoperirea trupului său în clădirea abandonată, unde locuia el în orașul El Puig. Potrivit autopsiei efectuate ieri la Institutul de Medicină Legală din Valencia, victima a murit ca urmare a mai multor lovituri la cap cu un obiect blunt. Cadavrul era într-o stare de descompunere și membrele sale erau mumificate. 

Daniel I. B. trăia timp de mai mulți ani la etajul al doilea al clădirii abandonate care se află în zona naturală protejată naturală a orașului Horta Nord. Unii vecini care au interacționat cu el în acești ani spun că era un om serios și nu foarte vorbăreț. 

Mergea cu bicicleta în jurul zonei de plajă din La Pobla de Farnals, dar și prin livezile din apropiere, de unde a culegea fructe și legume.

Un agent al laboratorului criminalistic al Comandamentului Gardă Civilă din Valencia a efectuat ieri o inspecție în clădire pentru a căuta din nou probe și urme criminale. În plus, grupul de omucideri a întreprins investigația pentru a identifica  autorul morții violente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel