Spania. Român atacat cu cruzime de trei conaţionali. L-au lovit cu un ciocan pentru 400 de euro

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Ocupanții străini, printre care și români, din Sant Ferran amenință vecinii: "O să vă omorâm pe voi și familia voastră"
Spania. Ocupanții străini, printre care și români, din Sant Ferran amenință vecinii: "O să vă omorâm pe voi și familia voastră"

Polițiștii spanioli au arestat trei persoane în Valencia, o femeie și doi bărbați, de origine română cu vârste cuprinse între 39 și 46 de ani.

Cei trei sunt presupuşii autori ai infracțiunii de vătămare, tâlhărie, violență și intimidare, după ce au atacat, cu un ciocan, un bărbat, tot de origine română, de la care au furat 400 de euro.

Polițiştii au găsit şi ciocanul care fusese ascuns de cei trei atacatori. Victima, un bărbat în vârstă de 48 de ani, de origine română, a fost dusă la un spital din Valencia pentru a fi asistată pentru rănile primite. Bărbatul are o fractură de sept nazal. 

Evenimentele s-au petrecut la începutul acestei săptămâni, când poliţiştii au fost solicitaţi să intervină pe o stradă din cartierul Transits din Valencia, unde un bărbat, zăcea pe pământ, într-o baltă de sânge. Poliția l-a localizat pe bărbatul rănit şi au solicitat ambulanţa, transmite lavanguardia.com.

Ancheta a scos la iveal faptul că că victima fusese lovită cu un ciocan de trei naţionali, care i-au furat 400 de euro. Când atacatorii și-au dat seama că cineva a alertat poliția, au părăsit locul unde s-a petrecut infracţiunea. Însă la scurt timp au fost reținuți la domiciliu, ca presupuși autori ai infracțiunii de vătămare și tâlhărie, violență și intimidare. Victima a fost transferată la un spital din Valencia pentru a îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel