Spania. Român arestat pentru fugă de la locul unui accident produs intenționat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O ceartă în ajunul Crăciunului se termină cu un bărbat, de origine română, arestat pentru fugă de la locul accidentului produs intenționat, în Cariñena (Zaragoza), Spania. 

Bărbatul arestat, în vârstă de 30 de ani, a intrat cu vehiculul său în victimă în timp ce aceasta se îndrepta spre casă, pe data de 25. Apoi a fugit, lăsând-o pe aceasta grav rănită.

Garda Civilă a arestat un bărbat în vârstă de 30 de ani, de naționalitate română, pentru tentativă de omor și infracțiune împotriva siguranței rutiere, după ce, în ziua de Crăciun, a călcat intenționat un alt bărbat în urma unei discuții într-un bar din orașul Cariñena din Zaragoza.

După cum au relatat Forțele Armate, faptele au avut loc în dimineața zilei de 25 decembrie, când, după o ceartă cu o altă persoană într-un local hotelier din Cariñena, bărbatul arestat "a așteptat ca acesta să iasă din bar și l-a călcat cu vehiculul său, lăsându-l grav rănit la pământ, după care a fugit de la locul faptei".

Spania. Român arestat pentru fugă de la locul unui accident produs intenționat

 

Inițial, a fost luată în considerare ipoteza unui accident rutier și că evenimentul ar fi fost un accident rutier nepremeditat, cu un pieton, în care șoferul a fugit. Cu toate acestea, eforturile depuse de agenți - ținând cont de urmele de la fața locului și de colaborarea "valoroasă" a publicului - au determinat "premeditarea și intenționalitatea acroșajului și identitatea autorului".

Din acest motiv, specialiștii de la Detașamentul de Circulație al Gărzii Civile din Calatayud l-au reținut pe tânărul român ca presupus autor al unei infracțiuni de tentativă de omor și a alteia contra siguranței rutiere pentru conducerea unui vehicul fără permis.

În plus, specialiștii echipei de atestare din cadrul Detașamentului de circulație al Gărzii Civile din Calatayud au instruit procedurile corespunzătoare și l-au pus pe reținut la dispoziția Tribunalului din Daroca. 

 

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH  

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6  

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel