Spania. Român, arestat după o urmărire spectaculoasă a poliției. Bărbatul, membru al unei bande care a speriat un întreg oraş

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
spania_roman_arestat_politie
spania_roman_arestat_politie

Un român a fost arestat, aseară, în Murcia de Poliția Națională, după o urmărire spectaculoasă, care s-a încheiat cu un accident. Suspectul s-a izbit mașina într-un alt vehicul  în La Alberca. Bărbatul era șoferul unei bande organizate de români. Aceştia au fost surprinşi în timp ce jefuiau o vilă.

 

Poliția a intervenit, în urma unui apel care anunţa că mai multe persoane au intrat prin efracţie într-o casă. Agenții de la Unitatea de Prevenire și Reacție (UPR) s-au deplasat la fața locului, iar atunci când au observat prezența poliției, hoţii au  început să alerge pe jos, în timp ce șoferul, care îi aștepta în afara casei, a plecat în viteză cu maşina. 

Agenții Grupului de Răspuns Operațional (GOR) al secției de poliție Carmen, din Murcia, și ofițerii de poliție au urmărit vehiculul suspect. Mai mult, individul era pe punctul de a da peste o persoană în vârstă care mergea pe stradă. Evadarea subiectului s-a încheiat la o răscruce de drumuri din orașul murcian La Alberca, când s-a izbit de un alt vehicul, după ce a trecut un semafor. Atunci, agenții au reușit să-l prindă.  Suspectul este un băiat de 28 de ani de origine română.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță, deoarece femeia care călătorea în mașina cu care subiectul s-a ciocnit a avut nevoie de ajutor. Şi suspectul a fost transferat la spital, pentru a primi asistență medicală, deși nu prezenta răni grave. Niciunul dintre polițiști nu a fost rănit în cadrul intervenției, care a dus la arestarea bărbatului, care este membru al unei bande din Europa de Est, specializată în jafuri din locuinţe. Surse oficiale spun că organizația criminală a acționat recent în capitala Spaniei, scrie  laopiniondemurcia.es. Agenții de poliţie au descoperit că maşina cu care se deplasa suspectul era furată. Oamenii legii au găsit în portbagaj sisteme de comunicații la distanță şi mai multe plăcuțe de înmatriculare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel