Spania. Român, acuzat că a violat și a vrut să ucidă mai multe prostituate: „M-a abuzat ORE în șir, iar eu plângeam!”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
spania_violator_roman_condamnat
spania_violator_roman_condamnat

Avea un tatuaj tribal pe un braț și pe altul un desen pentru copii. Dinții de sus îi lipseau, iar după accent părea că provine din Europa de Est. Aşa l-au descris prostituatele din Porta de Sant Antoni (Palma) pe violatorul care a acţionat între lunile mai și iunie 2019. El a violat și bătut două femei, care lucrau în zonă după ce le-a dus locuri îndepărtate din Mallorca. A treia femeie, pe care a încercat să o sugrume, a reușit să fugă. 

 

Unele dintre prostituate a memorat plăcuța de înmatriculare a vehiculului suspectului. Astfel, anchetatorii au aflat că bărbatul conducea o mașină pe care o cumpărase într-un atelier românesc cu 200 de euro și au reuşit să-l oprească pe stradă, la sfârșitul lunii august după o căutare intensă. Violatorul are 31 de ani și era român. De asemenea, inculpatul a încercat să violeze şi tânără care își plimba câinele prin Cala Major.

Tribunalul din Palma l-a condamnat la 20 de ani de închisoare pentru violarea a două prostituate și tentativă de omor în cazul celei de-a treia femei. Instanța i-a impus nouă ani de închisoare pentru fiecare infracţiune și un an pentru fiecare tentativă de viol. De asemenea, va trebuie să le achite celor două femei violate câte 12.000 de euro  și câte 3.000 de euro celor două femei pe care a vrut să le violeze.

 

„Nu merită să violezi dacă poți face sex cu 20 de euro”

 

Primul viol a avut loc 25 mai. Bărbatul s-a dus la Porta de Sant Antoni, unde a luat o prostituată, pe  care a dus-o într-o poieniță din poligonul industrial Levante. Ajunşi acolo, a lovit-o și a violat-o. A doua victimă a fost abordată la sfârșitul lunii iulie. Femeia a raportat că a fost luată de la Porta de Sant Antoni și dusa la aeroportul din Palma. Pe drum bărbatul a schimbat destinaţia finală „Când am văzut, i-am spus că nu vreau nimic. În acel moment el m-a apucat de păr și m-a bătut. M-a violat două ore, iar eu plângeam", a spus femeia, care a simulat un atac de astm ca să poată pleca. „Faptul că a stabilit o relație sexuală plătită, acest lucru nu  permite ca femeia să fie bătută, amenințată și atacată sau să aibă relații sexuale care nu sunt dorite de ea", au spus procurorii, potrivit ultimahora.es.

Românul a spus anchetatorilor că relațiile cu două dintre prostituate au fost consensuale și a declarat că una dintre victime l-a denunțat pentru că nu a lăsat-o în același loc unde a luat-o. „Nu merită să violezi dacă poți face sex cu 20 de euro”, a spus el.  În plus, adaugă că acuzatul „a obținut plăcere din relațiile sexuale cu violență, agresivitate și suferința femeii”. Curtea din Palma l-a condamnat pe bărbatul român, care a violat două prostituate la 20 de ani de închisoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel