Spania. RĂSTURNARE de situație în cazul autocarului făcut scrum pe autostradă: șase români au fost ARESTAȚI

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa: ideal.es
Sursa: ideal.es

Incident grav în Spania, unde un autocar a ars ca o torță pe Autostrada 7, lânga Almeria. În urma incidentului, șase români au fost arestați. 

Șase români au fost arestați de polițiștii spanioli, după ce autocarul în care se aflau a ars ca o torță pe Autostrada A7 din Spania. Agenții care s-au ocupat de acest caz au descoperit la câteva zile după evenimentul rutier că românii ascundeau în bagaje 44 de kilograme de hașiș și 22 de kilograme de marijuana.

Potrivit publicației ideal.es, deși incidentul s-a petrecut la sfârșitul lunii septembrie, drogurile au fost descoperite recent, în cursul inspecției care trebuia să stabilească cu exactitate cauzele incendiului.

Momentul în care autocarul e mistuit de flăcări a fost filmat de alți români aflați în trafic și care au oprit după ce au recunoscut însemnele românești de pe mijlocul de transport.

Oamenii legii au găsit printre bagajele salvate din flăcări două cutii care conțineau hașiș și alte câteva pungi cu marijuana.

Cei șase români care au ieșit la timp din autocarul în flăcări, cu vârste între 31 și 58 de ani, au fost căutați de poliție și arestați pentru trafic de droguri.

autocar ars autostrada spania

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel