Spania. Ancheta UCIDERII Cristinei s-a finalizat. Ce se întâmplă cu soțul UCIGAȘ si cu fetițele rămase ORFANE

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Procurorii spanioli au finalizat ancheta în cazul uciderii Cristinei de către soțul român, faptă petrecută pe data de 7 iulie 2018, în Lepe, provincia Huelva. Aceștia cer 26 de ani de închisoare pentru soțul criminal. 

Procurorii cer 25 de ani de închisoare pentru infracțiunea de omor și un an pentru nerespectarea ordinului care nu-i permitea acestuia să se apropie de ea. Oamenii legii au administrat probe pentru ca soțul criminal să nu aibă scăpare în fața justiției. 

Cristina, în vârstă de 24 de ani a fost ucisă prin înjunghiere la domiciliul ei de catre soțul care avea un ordin de restricție, pentru că acesta avuese și în trecut episoade violente. În momentul crimei, în casă se aflau și cele două fiice ale acestora, notează Europa Press, care citează din rechizitoriu. 

Totodată, procurorii cer decăderea din drepturile părintești pentru soțul acuzat de crimă. De asemenea, din cauza gravității faptei, Parchetul cere un regim de închisoare închis, cel mai drastic, fără posiblitatea de a trece la unul mai permisiv până ce nu va executa cel puțin jumătate din pedeapsa la care va fi condamnat. 

În ceea ce privește răspunderea civilă, Parchetul consideră că acuzatul trebuie să despăgubească cele două fiice, notate cu inițialele A.G.V. și D.A.V., prin reprezentantul său legal, pentru decesul mamei sale, cu suma de 135.675 de euro, iar fiecare dintre părinții Cristinei să primească 84.420 de euro de la acesta.

Rechizitoriul procurorilor. Cum s-a întâmplat oribila crimă din Lepe 

 

Concret, în perioada 30 iunie - 7 iulie 2018, inculpatul „a efectuat aproximativ 78 de apeluri telefonice" la care nu a primit nici un răspuns de la soția sa. De asemenea, a mers la adresa acesteia în mai multe rânduri; printre altele, chiar cu o zi înainte de crimă. 

După cum rezumă Parchetul pe data de 7 iulie 2018, inculpatul a decis să meargă la casa victimei, apelând-o pe telefonul mobil, apel la care nu a primit răspuns. Ajuns la casa victimei a găsit-o pe Cristina culcată cu cele două fiice ale sale mai mici ".

Bărbatul a deschis ușa și a atacat-o din spate, înjunghiind-o de nu mai puțin de 28 de ori. Pentru a fi sigur că a reușit să o omoare, a folosit trei cuțite diferite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel