Spania: Pedeapsă ridicolă pentru românii care și-au impușcat prietenul în inimă

Narcis Popa |
Data publicării:

Justiția spaniolă i-a condamnat pe românii care și-au ucis un prieten conațional de 21 de ani în plină stradă, la doar cinci ani și jumătate de închisoare. 

Cei doi români au fost capturați la nu mai puțin de 14 ani după comitere crimei din Castellon. Procesul a durat alți patru ani, iar în cele din urmă pedeapsa obținută este de 5 ani și jumătate.

Cei doi români s-au mutat în Italia după crima din Spania, acolo unde au stat liniștiți, foarte mulți ani deja erau urmăriți internațional.

Prima condamnare a venit abia în anul 2016, după ce crima a avut loc în anul 2000. Abia ieri, la 18 ani de la comiterea crimei, cei doi au fost condamnați la închisoare.

Procurorii au demonstrat că cei doi au ieșit la plimbare cu victima, Iulian Postolache, în noaptea de 8 noiembrie. Gigi Bogdan Lungu a scos un pisto semi automat de 9 milimetri și a încept să tragă. Un cartu l-a zgăriat pe Postolache, iar al doilea l-a atins în regiunea precordiană, secționând aorta de deasupra inimii. Victima căzut la pâmânt și a murit pe bulevardul Ferrandis Salvador. Bogdan a acționat, conform raportului judecătorului, cu consimțământul și acordul lui Petrescu pentru neînțelegerile care au existat cu cel decedat, astfel încât cel de-al doilea acuzat a fost considerat coautor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel