Spania. O româncă vindea droguri într-un club de noapte. Era ajutată de o prietenă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
garda_civila_spania
garda_civila_spania

Garda Civilă a arestat două femei, care sunt acuzate că se ocupă de trafic de droguri într-un club de noapte din oraşul Archena, au relatat surse din poliţie. 

Mai exact este vorba despre o tânără de 27 de ani, de origine cameruneză, şi una de 29 de ani, de origine română. Cele două tinere au fost arestate în cadrul operațiunii „Jaws”, desfăşurată în scopul stopării traficului și consumului de droguri în zonele și locurile de agrement. 

Intervenția a început în momentul în care au fost obţinute informaţii despre trafic ilegal cu droguri într-o unitate publică din Archena. În colaborare cu Poliția Locală, agenții antidrog au descins în clubul local de noapte. În operaţiune au participat şi câini dresaţi pentru a detecta drogurile, scrie lavanguardia.com.

În momentul în care oameni legii au ajuns la faţa locului, un angajat al clubului a alertat clienții și angajaţii cu privire la prezența gardienilor civili, iar unui dintre angajaţi a încercat să ascundă în nişte cutii o pungă. În urma percheziţiilor, inspectorii antidrog au găsit o poșetă, în care erau mai multe plicuri cu cocaină şi suma de 500 de euro. De asemenea, au fost arestat două femei, angajate ale clubului, care s-ar fi ocupat de trafic de droguri. Nu în ultimul rând, au fpst confiscate substanțele narcotice și bani găsiţi în poşetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel