Spania. O româncă l-a jefuit şi rănit pe fostul primar al Madridului, în plină stradă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
josé_maría_alvarez
josé_maría_alvarez

Fostul primar al Madridului, José María Álvarez del Manzano, a fost agresat, azi dimineaţă, pe stradă, de o româncă. Femeia s-a apropiat de el cu intenția de a-i fura un ceas.

 

José María Álvarez del Manzano se plimba pe stradă când a fost oprit de o femeie de naționalitate română, care i-a adresat o întrebare. Apoi, tânăra l-a apucat de mână cu intenția de a-i fura ceasul. Álvarez del Manzano a opus rezistenţă şi s-a luptat cu femeia. Însă la un moment s-a dezechilibrat şi a căzut.

Potrivit semana.es, evenimentul a avut loc în acestă dimineaţă, la ora 10:40, în cartierul în cartierul Fuentelareyna. Un vecin a fost martor la scenă, a chemat polițiștii şi serviciul de urgență. Álvarez del Manzado care a suferit o rană la mână, dar a refuzat internarea. Ulterior, lucrătorii de la serviciul de salubrizare au găsit ceasul fostului primar. În acest moment, agenții secției de poliție Fuencarral au demarat o anchetă, deși victima încă nu a depus plângere.

José María Álvarez del Manzano a povestit cele întâmplate unui post tv: "O tânără s-a apropiat de mine să mă întrebe locația unei parohii. Atunci mi-a mulțumit, ținându-mă de mână și trăgându-mi ceasul. A fugit, deși am încercat să o reţin. Am reuşit să-i smulg geanta, în care era un act de identitate. Iată tâlharul care m-a jefuit! Am predat actele poliţiei.  Am tras doar o sperietură, nu s-a întâmplat nimic”, a povestit fostul primar al Madridului. José María Álvarez del Manzano, în vârstă de 82 de ani, a fost primar al Madridului între anii 1991 și 2003.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel