Spania. O româncă a lăsat un bătrân fără 1250 euro folosindu-se de o BRICHETĂ

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Două românce au fost arestate la Bilbao, după ce au furat un ceas Rolex în valoare de peste 20.000 de euro
Spania. Două românce au fost arestate la Bilbao, după ce au furat un ceas Rolex în valoare de peste 20.000 de euro

O româncă de 35 de ani, care vindea ambulant câteva brichete pe stradă, în Ourense, Spania, a reușit să lase un bătrân de 82 de ani fără 1250 de euro. 

Românca, rezidentă în Ourense, identificată ca S.A., vindea brichete pe stradă. 

Ea este acum cercetată pentru furt, după ce a sustras portofoliul cu 1.250 de euro unui vârstnic de 82 de ani din Castro Caldelas prin metoda „îmbrățișarea afectuoasă”.

Fapta a avut loc pe 18 decembrie în timpul târgului organizat în orașul Caldelá. Femeia și-a abordat victima, pozând ca un vânzător stradal de brichete. Octogenarul nu era interesat de cumpărare, dar femeia a început să se angajeze în discuții cu el pentru a-i câștiga încrederea. După câteva minute de dialog, românca i-a cerut octogenarului să-i dea o îmbrățișare ca adio, moment în care a profitat de ocazie pentru a-i sustrage portofelul pe care îl ținea în buzunarul jachetei. Victima tocmai a retrăsese 1.250 de euro din contul său de economii.

Bărbatul a anunțat Garda civilă, care a stabilit apoi un dispozitiv de supraveghere în jurul târgului, nu a localizat presupusul autor al faptei. Însă polițiștii au interogat mai multe persoane, printre care și pe româncă, pe care ulterior a recunoscut-o chiar victima sa. 

Anchetatorii continuă acum investigația sub suspiciunea că femeia ar putea să fi comis mai multe fapte prin aceeași metodă. În ultima jumătate de an, au fost înregistrate cazuri similare în Allariz, Verín, Trasmiras și Carballiño. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel