Spania: O familie de români a vrut să taie porcul. Povestea, fabuloasă

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă

Tradiția tăierii porcului ca în România poate provoca neplăceri în străinătate. Doi români din Spania au cumpărat un porc și l-au tăiat în curte, urmând ca apoi să-l pârlească. Numai că vecinii au sunat imediat la autorități. 

Imediat, autoritățile și-au făcut apariția. Iată episodul povestit într-un mod savuros:

"Hai să va mai țin la curent cu românașii mei de la cinci case de mine... că doară nu puteau ei să stea cuminți și să nu-și dea în petec!! Intru aseară pe la vreo opt pe stradă la mine, și cum urc panta abruptă din capătul străzii văd o întreagă discotecă de lumini, girofaruri și lume adunată ca la urs...
Poliție, pompieri și ambulanța... toate în fața casei vecinilor mei! Parchez repede mașina și deh, ca orice român săritor, hop și eu în miezul problemei să văd despre ce e vorba! Hai să v-o scurtez că poate nici nu ați făcut bine ochi, așa de dimineață: românașii noștrii cumpăraseră un porc la vreo 100 de kile de la o fermă și l-au adus frumos acasă că să îl tăie și să-l pârlească, în dulcele stil românesc! De unde să știe bieții oameni că vecinii vor chema poliția și pompierii când aud guițatul porcului și văd focul din grădină? Și uite așa s-au ales cu două amenzi pentru rele tratamente aplicate animalelor și pentru nerespectarea mediului înconjurător..." a povestit românul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel