Spania. Grupare infracțională româno-spaniolă, destructurată. Hoții, prinși după ce au furat o poșetă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Doi români din Spania au fost arestați după ce au cerut bani pentru acțiuni de caritate false
Doi români din Spania au fost arestați după ce au cerut bani pentru acțiuni de caritate false

Trei tineri, doi români și un spaniol, au fost arestați în As Pontes, imediat după ce au furat o geantă din interiorul unui vehicul. Cei trei au fost arestați de agenții de la Garda Civilă, ajutați de partenerul victimei, care a fugit pe urmele hoților.

Trei tineri, doi de naționalitate română și celălalt spaniol, rezidenți în Muimenta, Provincia Lugo, membri ai unei bande infracționale, au fost reținuți de agenții Gărzii Civile, luni seara, în orașul As Pontes, după ce ar fi furat poșeta unei femei. Cei trei au profitat de un moment de neatenție al victimei, care deschisese portiera mașinii să urce. Jaful a avut loc în mijlocul zonei urbane și în timp ce unul i-a smuls geanta victimei geanta din mâini, ceilalți doi îl așteptau cu un vehicul în mișcare, scrie cope.es.

Partenerul femeii, care a fost jefuită, a început să-i urmărească pe cei trei infractori până în zona O Brixeo. Aici a întâlnit două patrule ale oamenilor legii, care se aflau în timpul unui control al traficului. Bărbatul le-a povestit ce s-a întâmplat, iar agenții au reușit să-i ajungă din urmă automobilul celor trei hoți și să-i aresteze.

Recent doi șoferi români de TIR au fost arestați în Spania, după ce au fost prinși în timp ce furau motorină de la alte camioane.  Agenții Gărzii Civile au intervenit, vineri dimineață, într-o operațiune care a avut ca rezultat arestarea a cel puțin doi șoferi de TIR de origine română, aceștia fiind acuzați de furt de combustibil. Potrivit publicației locale micr.es, incidentul s-a petrecut în parcarea porții 9 a complexului petrochimic din Puertollano, un oraș situat în provincia Ciudad Real din comunitatea autonomă Castilia-La Mancha. Acțiunea venit pe fondul monitorizării acțiunilor penale ale celor doi români. Potrivit autorităților, cei doi furau motorina de la alte camioane pe măsură ce avansau pe ruta lor, iar combustibilul decontat de compania de transport la care lucrau era vândut mai departe. O anchetă mai amplă este în curs de desfășurare, în contextul în care se pare că cei doi au acționat recent și în districtul Argamasilla de Calatrava.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel