Spania. Grupare infracțională, ARESTATĂ. Printre membri se află și ROMÂNI

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un grup infracțional format din 15 persoane a fost destructurat de către polițiștii din Spania. Aceștia se ocupau cu vânzarea de autoturisme de lux cărora le modificau numărul de kilometri. Printre membrii grupului se află și mai mulți români. 

Agenții gărzii civile au destructurat banda care a comis mai multe înșelătorii. Mai exact, cele 15 persoane se cumpărau autoturisme de lux din Belgia, Franța și Germania și apoi, le vindeau în Spania. Dar nu oricum, ci modificau kilometrajul mașinilor. Practic, resetau unitatea de control. 

Membrii grupării au vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, iar printre ei se află și mai mulți români. 

Cei implicați aveau un depozit unde își desfășurau activitatea. Locul a fost atent ales de suspecții pentru a nu fi descoperiți. Accesul era dificil și spațiul era organizat ca un atelier de lucru. 

Planuri bine puse la punct

 

Fiecare membru avea rolul lui bine stabilit în echipă tocmai pentru a putea face rost de cât mai mulți bani. 

Kilometrajul era dat înapoi la unele autoturisme chiar și cu 200.000 de kilometri. Ca totul să pară cât mai credibil, ei mutau mașinile din depozit pe diferite străduțe, în fața unopr case și le făceau poze. Urcau apoi imaginile pe internet și vindeau mașinile care aveau kilometrajul modificat. 

Douăsprezece persoane au fost arestate, iar alte trei sunt investigate. Membrii grupării sunt acuzați de falsm furt de identitate și spălare de bani. Au reușit să obțină profituri de peste 400.000 de euro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel