Spania. Fetiță româncă de 11 ani, obligată de mamă să se prostitueze: "Îți place fiica mea, vrei să o cunoști?“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Procuratura cere 12 ani de închisoare pentru o mamă și alți 10 ani pentru partenerul ei, pentru că și-au prostituit fiica de 11 ani în Torremolinos (Malaga), Spania. Aceștia sunt de naționalitate română.

Procuratura cere 12 ani de închisoare pentru o mamă și alți zece pentru partenerul ei pentru prostituția fiicei sale de 11 ani în Torremolinos (Malaga).

Inculpații, Nicoleta D.și David A., de origine română, locuiau într-un apartament ocupat în acest oraș de pe Costa del Sol împreună cu fiica femeii, născută în 2006, și amândouă se prostituau în afara casei.

Cu toate acestea, uneori femeia ducea acasă un client, chiar și atunci când se afla acolo minora, pe care o trimitea să aștepte pe terasă la orice oră, chiar și la primele ore ale dimineții, până la terminarea serviciului, potrivit declarației procurorului, la care EFE a avut acces.

Situația s-a schimbat în august 2017, când Nicoleta D. și David A., de comun acord, au decis să o inițieze pe fată în prostituție și să înceapă să aibă contacte sexuale cu adulți.

Machiată și îmbrăcată ca o femeie: "Îți place fiica mea, vrei să o cunoști?“

 

Inculpații au început să o machieze pe copilă și să o îmbrace în lenjerie intimă și haine provocatoare, demne de o femeie adultă, iar inculpații chiar au oferit-o pe copilă unor adulți în scopuri sexuale în cel puțin trei ocazii.

Într-una dintre ocazii, aceasta și-a oferit fiica unui vecin, căruia i-a arătat fata îmbrăcată și machiată pentru această ocazie și i-a spus: "Îți place fiica mea, vrei să o cunoști?“ Bărbatul a refuzat și i-a reproșat acest lucru, scandalizat, lui David A., care i-a răspuns: "Este în regulă, las-o să învețe".

Cu o altă ocazie, în primele ore ale zilei de 20 august, în jurul orei 4 dimineața, inculpata și-a oferit fiica unui client care a venit în casă și au ajuns să se întindă goale, mama și copilul, ambele dezbrăcate, cu bărbatul, de asemenea dezbrăcat, pe patul din dormitor, în schimbul unor sume de bani.

Fetiță româncă de 11 ani, obligată de mamă să se prostitueze

 

Nu există nicio mențiune că fata ar fi suferit vreo penetrare sau introducerea de membre sau obiecte corporale prin orice mijloace.

Procurorul cere 12 ani de închisoare pentru Nicoleta D., precum și decăderea din drepturile părintești, și 10 ani de închisoare pentru David A.. Pentru amândoi, solicită, de asemenea, o amendă de 36 de luni de 15 euro pe zi și interdicția de a se apropia de minoră pe o rază de 500 de metri timp de cincisprezece ani.

De asemenea, Parchetul solicită, cu titlu de răspundere civilă, ca amândoi să o despăgubească pe minoră cu 18.000 de euro pentru prejudiciul moral cauzat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel