Spania. Fetiţă de patru ani, bătută până la LEŞIN de mama sa şi iubitul ei ROMÂN

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie în vârstă de 35 de ani, din Zaragoza, împreună cu iubitul ei, un român în vârstă de 30 de ani, au fost arestaţi după ce au bătut-o pe fiica femeii, o fetiţă de numai 4 ani, până şi-a pierdut cunoştinţa. Copila a ajuns la spital cu răni grave, relatează alertadigital.com.

Fetiţa în vârstă de patru ani a fost bătută cu bestialitate chiar de cea care i-a dat viaţă. Primul care a ridicat însă palma la ea a fost iubitul mamei, un român în vârstă de 30 de ani cu care avea o relaţie de aproape un an de zile.

Se pare că fetiţa l-ar fi deranjat pe individ după ce ar fi început să plângă în mijlocul nopţii, iar bărbatul a intrat peste ea în cameră şi a început să o lovească.

Citeşte şi: Spania. Moartea lui Alexandru, "un român în minus". Nimeni nu a fost pedepsit până acum

Atunci când au văzut că fetiţa nu mai reacţionează, s-au speriat şi au sunat la numărul de urgenţă, însă au încercat să acopere urmele bătăii de pe corpul micuţei şi au stabilit să spună amândoi că a căzut şi s-a lovit.


Copila de patru ani, bătută până la leşin


Fetiţa era inconştientă când au venit medicii. Au dus-o de urgenţă la spital, unde a fost internată cu mai multe leziuni grave, provocate de lovituri.

Între timp, cei doi concubini au fost audiaţi de poliţie. Poliţiştii i-au chemat separat să vorbească despre ce s-a întâmplat şi amândoi au avut alte versiuni ale poveştii. În cele din urmă, au recunoscut că au bătut-o pe minoră. Amândoi au ajuns după gratii.

Citeşte şi: Spania. Român, UCIS în ziua de Paște. S-a prăbușit în fața trecătorilor

Se pare că, pe lângă fetiţa de 4 ani, femeia a mai avut doi copii din alte relaţii, ambii luaţi în grija Protecţiei Copilului din Spania, care a constatat că nu erau bine îngrijiţi. Iar românul avea antecedente legale.

Pentru moment, copila agresată va rămâne internată apoi autorităţile vor stabili dacă va ajunge şi ea în regim de plasament.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel