Spania. Doi români, prinși în momentul unui jaf. Bărbații au încercat să intre într-un magazin Apple

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Doi români, prinși în momentul unui jaf. Bărbații au încercat să intre într-un magazin Apple
Spania. Doi români, prinși în momentul unui jaf. Bărbații au încercat să intre într-un magazin Apple

Agenții de la Garda Urbană și Mossos d'Esquadra au arestat, în această dimineață, doi bărbați, de origine română, care au încercat să jefuiască magazinul Intescat d'Apple de pe Rambla Nova din Tarragona.

O patrulă a Gărzii Urbane i-a văzut, în jurul orei 5.45, pe cei doi hoți, în timp ce făceau o gaură în zid, pentru a intra în unitatea comercială. În momentul în care i-au văzut pe agenți, cei doi bărbați au alergat spre cele mai apropiate străzi,  Armanyà și Adrià.

Agenții de la Garda Urbană au reușit să-l aresteze pe unul dintre hoți, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, de naționalitate română, rezident în L'Hospitalet. Al doilea autor al tentativei de jaf a reușit să fugă spre strada Armanyà, a urcat pe acoperiș și a coborât în ​​curtea interioară. Încă, a fost prins de agenți lângă Teatrul Metropol. Acesta este un român în vârstă de 43 de ani, din Esplugues de Llobregat, relateză diarimes.com.

Cei doi bărbați au fost arestați, fiind acuzați de tâlhărie, intrare prin efracție și provocarea daunelor. În plus, ambii au la activ mai multe dosare penale pentru diverse infracțiuni. Ancheta rămâne deschisă, deoarece în acest jaf ar fi implicate mai multe persoane. Cel puțin o a treia persoană, care îi aștepta în mașină pe cei doi români, a reușit să fugit, atunci când i-a văzut pe agenții de la Garda Urbană. Poliția a găsit la locul faptei toate instrumentele pe care hoții le foloseau pentru a intra în magazin, precum și mai multe pungi, în care urmau să pună prada.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel