Spania. Doi români, arestați după ce au furat haine într-un magazin. Aveau mașina burdușită cu marfă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Doi români, arestați după ce au furat haine într-un magazin. Aveau mașina burdușită cu marfă
Spania. Doi români, arestați după ce au furat haine într-un magazin. Aveau mașina burdușită cu marfă

Agenții Unității de Securitate Cetățeană de la secția de poliție Granollers au reținut, pe data de 6 iunie, doi bărbați, de 40 și 43 de ani, de naționalitate română, cu domiciliul în Hospitalet de Llobregat și Zaragoza, acuzați de furt din parcul industrial Can Messeguer, în La Roca del Vallès.

Evenimentele au avut loc în jurul orei 15:00, când o patrulă civilă, care efectua controale în vederea prevenirii furturilor din  zona Can Messeguer Polígono, unde se află satul La Roca, a observat cum un bărbat a ieșit grăbit dintr-un magazin. În câteva minute, a fost urmat de un alt bărbat, care avea și el o atitudine vigilentă. Cei doi au urcat împreună într-un vehicul.

Ulterior, au parcat mașina lângă un alt magazin, făcând aceeași manevră. Ofițerii, care au suspectat că ar putea fi vorba despre jafuri, au decis să-i legitimeze pe cei doi suspecți, relatează revistadelvalles.es.

Agenții au stabilit că unul dintre cei doi suspecți purta tricouri și jambiere pentru a ascunde hainele furate. În plus, în interiorul vehiculului au depistat unelte pentru dezactivarea alarmelor. În plus, în interiorul scaunelor din față era ascunse mai multe piese vestimentare noi.

Ofițerii au constatat că cei doi români tocmai furaseră toate aceste piese vestimentare, evaluate la 776 de euro, dintr-un magazin, situat în poligonul Can Massaguer de la Roca del Vallès. Românii au fost eliberați, cu obligația de a se prezenta în fața judecătorului ori de câte ori vor fi citați.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel