Spania. Un român a fost prins de poliție în timp ce o abuza pe fiica partenerei sale într-o mașină din Sevilla

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Spania. Un român a fost prins de poliție abuzând-o pe fiica partenerei sale într-o mașină din Sevilla / Foto: Unsplash
Spania. Un român a fost prins de poliție abuzând-o pe fiica partenerei sale într-o mașină din Sevilla / Foto: Unsplash

Un caz teribil de abuz sexual a fost în cele din urmă rezolvat la Sevilla, după ce Curtea Supremă a confirmat condamnarea unui bărbat care a fost surprins de poliție abuzând de fiica partenerei sale în interiorul unei mașini.

Potrivit presei străine, Curtea Supremă (CS) a respins recursul în casație formulat de un român împotriva unei hotărâri a Înaltei Curți de Justiție din Andaluzia (TSJA) care a confirmat condamnarea la zece ani și jumătate de închisoare aplicată de Tribunalul din Sevilla. Bărbatul a fost prins de agenții Poliției Naționale în timp ce o abuza sexual pe fiica partenerei sale în interiorul mașinii acesteia.

Astfel, se reafirmă pedeapsa de zece ani și jumătate de închisoare pentru o infracțiune de abuz sexual cu act sexual cu acces carnal asupra unei minore cu vârsta sub 16 ani, cu circumstanța agravantă de prevalență.

La pedeaspsă se adaugă 12 ani și jumătate de interdicție de a comunica cu victima sau de a se apropia de aceasta, cinci ani de probațiune postdecembristă și 14 ani de interdicție specială de a exercita orice profesie sau meserie în contact cu minori, remunerată sau nu.

Român, prins de poliție în timp ce abuza de fiica partenerei sale într-o mașină din Sevilla

 

Curtea a declarat dovedit faptul că inculpatul, de naționalitate română, "era în noiembrie 2020 soțul sau concubinul mamei minorei", care avea atunci 11 ani și al cărei tată murise în România; cei trei locuiau într-o casă din Sevilla.

În hotărâre se recunoaște că "inculpatul, împreună cu una dintre rudele sale și cu minora, care a decis în mod spontan să îi însoțească datorită relației de încredere care exista și pentru că inculpatul a acționat ca o figură paternă pentru fată; s-au urcat într-un vehicul Audi 6 cu numere de înmatriculare românești, proprietatea mamei minorei. Cei trei au mers la o benzinărie pentru a căuta să cumpere apă, întrucât imobilul pe care îl ocupau nu avea. În drum au lăsat-o pe ruda inculpatului, care a coborât din mașină pentru a merge la o casă de pariuri".

Agenții au pus capăt situației

 

Și explică în continuare că, în lipsa acestei rude, inculpatul a condus autoturismul până pe o stradă dintr-o zonă industrială, un "loc izolat, fără trafic sau activitate"; unde a oprit mașina și "după s-a deplasat de pe scaunul din dreapta față (unde se află volanul autovehiculului românesc) pe scaunul din spate, unde se afla minora. Aici și-a coborât pantalonii și lenjeria intimă, precum și colanții sau pantalonii pe care aceasta îi purta, cu intenția de a-și satisface libidoul și a obligat-o pe fată să-i facă o felație".

De asemenea, "imediat", potrivit condamnării inițiale, polițiștii "au pus capăt" situației "scoțând-o pe minoră și pe inculpat din autovehicul, fiind nevoiți să o îndepărteze pe fată de țipetele pe care inculpatul le scotea în limba română"; problema fiind transferată mamei minorei, care a „depus plângere în aceeași zi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel