Spania. Un român şi-a ucis soţia în stradă, apoi a încercat să îşi ia viaţa cu acelaşi cuţit. A murit abia la o zi după teribila crimă

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, de naționalitate română, s-a rănit în această dimineață cu un cuțit, după ce și-a înjunghiat fosta parteneră de viaţă. Nu s-a mai putut recupera după rănile pe care şi le-a provocat și a murit la Spitalul General din Segovia.

Bărbatul, care şi-a ucis fosta parteneră în La Granja de San Ildefonso, a murit în această după-amiază la Spitalul General din Segovia, din cauza rănilor pe care le-a produs cu un cuțit.

La ora 10:30 dimineața sâmbătă a fost internat, după ce a fost transferat de ambulanță într-o stare foarte gravă și intubat, fiind escortat de Garda Civilă.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani, de naționalitate română, a lucrat în municipalitate, în sectorul construcțiilor și a încărcat marfă într-un restaurant. 

Potrivit surselor citate de eldiasegovia.es, sâmbătă, în jurul orei 9:10 dimineața, a avut loc o ceartă între cei doi, într-o zonă din apropierea Puerta de Segovia, în direcția Valsaín. Bărbatul ar fi înjunghiat-o pe femeie în mijlocul străzii, iar apoi a încercat să-și ia viața. 

În ciuda manevrelor de resuscitare, aceasta nu a supravieţuit.

Subdelegația Guvernului a confirmat faptele. Pe Twitter, PSOE a condamnat crima din La Granja și a transmis condoleanțe familiei și prietenilor femeii ucise.

"Violența de gen a lovit din nou societatea noastră, care trebuie să-și arate unitatea și putere împotriva acestui flagel", a mai scris instituţia pe pagina de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel