Soțul lui Nancy Pelosi, arestat

Ecaterina Dumitrescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Soțul lui Nancy Pelosi, președinta Camerei Reprezentanților din SUA, a fost arestat, sâmbătă seara, în California, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, a fost reținut, sâmbătă, în jurul orei 23:45 pentru două infracțiuni: conducerea sub influență băuturilor alcoolice și conducere cu un nivel de alcool în sânge de 0,08 sau mai mare. Cauțiunea pentru Paul Pelosi a fost stabilită la 5.000 de dolari. Acesta a fost eliberat duminică dimineață.

Patrula autostrăzii dintre California din Napa a declarat că au răspuns unui apel pentru un accident cu două vehicule. Paul Pelosi se afla la volanul Porsche-ului său și încerca să traverseze o șosea când a fost lovit de un Jeep, potrivit abcnews.com.

Un purtător de cuvânt al lui Nancy Pelosi a declarat că este o „chestiune privată”, că nu se va comenta asupra faptul și că sâmbătă seara, președinta se afla pe Coasta de Est a SUA. Duminică dimineața, Nancy Pelosi, se afla în Rhode Island, pentru a susține un discurs la Universitatea Brown, care i-a si acordat tutlul de doctor onorific. 

 

Sursă foto - Facebook Nancy Pelosi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel