Sos cremos DELUXE, pentru cartofi. Secretul ca să îți iasă cel mai bun și mult mai gustos decât cel din fast-food. Nu-l rata!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sos cremos DELUXE, pentru cartofi. Secretul ca să îți iasă cel mai bun și mult mai gustos decât în fast-food. Nu-l rata!
Sos cremos DELUXE, pentru cartofi. Secretul ca să îți iasă cel mai bun și mult mai gustos decât în fast-food. Nu-l rata!

Sos Deluxe pentru cartofi este un sos care se servește de obicei într-un anumit lanț de fast-food și este grozav! Am găsit rețeta de casă care îi seamănă cel mai mult și este delicioasă!

În ciuda faptului că ne place să gătim și să pregătim întotdeauna totul 100% făcut în casă, cine va nega că uneori doriți să luați o pauză și să comandați ceva rapid. Acolo intervin lanțurile de fast-food, chiar dacă nu este o opțiune foarte sănătoasă.

Și este adevărat că ne plac cartofii prăjiți sau la cuptor pe care îi însoțim cu fel și fel de sosuri, însă niciunul nu se compară cu sosul Deluxe, care merge de minune la orice preparat! 

Încearcă și Sos de usturoi cremos și rafinat. Ingredientul secret care îi conferă o notă delicioasă

Pentru că are o savoare nemaipomenită, am găsit o rețetă ca să preparăm acasă, întrucât așa știm exact ce mănâncăm, evitând orice tip de aditiv sau conservant. Veți vedea că iese mult mai gustos decât cel original. 

Sosul cremos Deluxe este foarte simplu de preparat și controlând puțin cantitățile, îl poți face după imaginea și asemănarea celui servit în acel lanț de fast-food, sau poți să îi dai personalitate.

 

Sos Deluxe - Ingrediente

 

- 20 grame maioneză (o puteți cumpăra deja făcută sau o puteți pregăti)

- 50 grame iaurt natural

- 50 grame cremă de brânză

- o linguriță de muștar

- o linguriță de mărar

- o linguriță de oregano

- o lingură de capere

- un praf de sare.

 

Sos Deluxe - Mod de preparare

 

Într-un castron mic, pe care îl puteți folosi direct pentru a servi sosul, amestecați iaurtul cu maioneza, crema de brânză și muștarul. Când toate aceste ingrediente s-au integrat, adaugă restul: mărar, oregano, tarhon,  sare și caperele, tocate în prealabil cu cuțitul.

Amestecați bine pentru a integra toate ingredientele și aveți gata sosul Deluxe. Dacă vrei să-l servești proaspăt, îl poți ține la frigider până la 30 de minute înainte de a-l consuma.

Citește și Cum să faci cei mai buni cartofi prăjiți din lume la tine acasă. Rețeta îmbunătățită pentru a-ți ieși perfecți!

Serviți sosul într-un bol mic, pentru a înmuia cartofii. Veți vedea că rezultatul este gustos, ușor și... scandalos de bun!

 

Variante ale rețetei de sos Deluxe de casă pentru cartofi

 

Această rețetă este cea care seamană cel mai mult cu originalul pe care îl găsiți în restaurantul de fast-food, dar puteți folosi ca bază pentru a experimenta și ajunge să obțineți sosuri foarte diferite și delicioase.

Îndrăznește să încorporezi sos de roșii, brânzeturi tari, precum brânză de capră, sau adaugă și alte condimente precum chimen sau curry. De asemenea, puteți înlocui caperele cu murături în oțet tocate. După cum puteți vedea, ideile nu lipsesc!

Vezi și Chiftele suculente cu sos la cuptor, fără prăjire. Trucuri secrete pentru a le face perfecte

Dacă vrei să folosești acest sos pentru o salată, poate fi sosul perfect. Trebuie doar să adaugi în amestec de două ori mai mult iaurt și puțină sare, iar salata își va schimba complet gustul, spectaculos!

 

Sfat

 

Poți ține sosul trei sau patru zile fără probleme în frigider, așa că te încurajăm să pregătești mai multă cantitate, dublă sau triplă.

Astfel, o să-l ai la dispoziție când vrei să poți scufunda în sos nu numai cartofii, ci și legume sau carnea.

Poftă bună!

Încearcă și AIOLI, cel mai bun sos de usturoi. Un rafinament mediteranean, simplu și rapid

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel