Sorin Ovidiu Vîntu, intervenție în SCANDALUL momentului: „Nu înțeleg de ce Lazăr este hărțuit de Toader”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a intervenit în scandalul din Justiție. Acesta susține că nu înțelege de ce procurorul general Augustin Lazăr este „hărțuit” de ministrul Justiției Tudorel Toader. 

„Că politica este o curvă, în toată lumea, nu doar în România, știam. Dar ceea ce am văzut ieri și alaltăieri în Parlamentul European, m-a făcut să privesc cu mai multă tandrețe clasa politică autohtonă. Exceptând provincialismul și naivitatea politicienilor noștri, tarele sunt aceleași. Singurul pe care îl mai avem de învățat de la occidentali este cinismul. După ce-l vom învăța, ROEXIT-ul devine obligatoriu. Îndobitocirea asta continuă la care ești expusă, generație, te împiedică să vezi că în lumea asta există și alte civilizații, nu doar cea europeană. Există popoare care o duc mult mai bine decât popoarele europene, care au valori pe care și le respectă, care au orașe a căror frumusețe îți taie răsuflarea, lucrări de infrastructură atât de grandioase încât îți vine greu să crezi că ele au fost făcute de mâna omului. Destinul tău, generație, este acela de a fi o generație planetară, nu una continentală și în poziție subalternă.

Trebuie să înveți să fii ȘEFĂ, nu slugă.

Cred că a devenit evident pentru toată lumea că bunăstarea acestei nații nu va veni niciodată din vest. De acolo ne vine batjocora, sărăcia și, cel mai grav dintre toate, ura și disoluția coeziunii sociale. Teza conform căreia economia a crescut grație apartenenței la UE, este total falsă. Imaginează-ți, generație, unde ar fi fost astăzi România dacă nu am fi fost prostiți să ne vindem sau să ne distrugem toate fabricile și uzinele, dacă nu am fi fost siliți să ne vindem terenurile agricole și resursele energetice, dacă n-am fi fost siliți să ne vindem sistemul bancar, dacă n-am fi fost momiți cu locurile lor de muncă, golind țara de aproape toată forța de muncă activă și profesionalizată. Sumele ridicole la care avem acces din fondurile UE nu reprezintă nici a suta parte din ceea ce ne-au furat sau am pierdut din cauza lor. Să nu crezi că scriu toate astea din pricina porcăriei ăleia cu Kovesi. Îmi este absolut egal dacă va fi numită sau nu în funcția de procuror generale european. Din când în când și ticăloșii mai au victorii de etapă dar, ca toți ticăloșii, va sfârși într-un dispreț public total. Am scris acest material ca urmare a uriașei revolte pe care am simțit-o văzând disprețul total pe care îl au vizavi de nația mea, văzând că ne consideră atât de proști încât n-au simțit nevoia să disimuleze manevrele pe care le fac. În viziunea lor suntem atât de proști și nesemnificativi încât își pot permite. Refuz să mai fac parte din "Marea Famiglie Europeană!"

Eu sunt de un neam cu tine, generație, și atât. Mica mea familie este alcătuită din copii mei, soție, frați, tată, socri și cumnată, iar marea mea familie ești tu și ceilalți români, oriunde s-ar afla. Vouă vă permit să mă ironizați, să mă înjurați sau să-mi ziceți că sunt prost. Lor, nu! Să nu care cumva să crezi că-i urăsc. Au făcut și fac ce este mai bine pentru țările lor. Dar binele lor nu înseamnă și binele nostru. Este momentul să-i băgăm în mamele domniilor lor și să ne vedem de drumul nostru, de binele nostru.

A-ți vinde independența și demnitatea pe câțiva euro amărâți (care oricum nu-ți ajung nici pe o măsea) înseamnă că ești atât de idioată, încât meriți să fii scuipată în cap.

Augustin Lazăr

L-am urmărit pe Augustin Lazăr la prezentarea bilanțului. Mi-a plăcut tipul! Exceptând protecția nemeritată pe care i-a acordat-o lui Kovesi, dar care poate fi explicată printr-un fair-play colegial, nu înțeleg de ce acest domn este hărțuit de Tudorel Toader”, a scris Sorin Ovidiu Vîntu pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel