Sorin Bota, EXCLUS din PSD după moțiunea de cenzură: „NU sunt trădător! Alții au TRĂDAT speranțele ROMÂNILOR!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură B1 TV
Sursa foto: captură B1 TV

Deputatul Sorin Bota, proaspăt exclus din PSD după ce a votat moțiunea de cenzură a opoziției, a explicat, astăzi, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Bună, România”, cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, că deocamdată este parlamentar neafiliat și a susținut că PSD trebuia să iasă de la guvernare de câteva luni. 

„Nu sunt trădător. Alții au trădat programul de guvernare și speranțele românilor puse în PSD", a spus fostul social-democrat.

Întrebat dacă în acest moment este exclus din PSD, Bota a răspuns: "Așa am aflat și eu, că sunt exclus din partid. Eu am spus că trebuia din vară să plecăm de la guvernare de bunăvoie sau să aplicăm un program de reformă cu măsuri care să conducă la recuperarea anumitor întârzieri sau cu lucruri noi. Din păcate nu s-a făcut nimic".

Referitor la informațiile potrivit cărora reîntoarcerea sa în PSD ar fi fost dată ca sigură, Bota a precizat: "Asta pentru că majoritatea celor care își exprimă o poziție contrară, la un moment dat, se răzgândesc contra a ceva. Eu nu m-am răzgândit pentru nimic și așa cred că e normal. PSD a avut nenumărat ocazii în care, dacă aveau nevoie de expertiza mea, o aveau la îndemână și o puteau folosi. Dimpotrivă, în primăvară mi s-a solicitat să renunț la funcția de la ASF pentru liniștea partidului și a guvernului, pentru că alții șantajau cu o revoluție".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel