Soprana Angela Gheorghiu, în presa internațională: Corupția este în ADN-ul românilor: Dai șpagă la preot la botez, la medic să te trateze. Atac la Firea

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Soprana Angela Gheorghiu a acordat un interviu în presa internațională în care spune că în acest moment, corupția este în ADN-ul românilor și nu afectează doar politica. Ea spune că în România ești nevoit să dai șpagă la medici și inclusiv la preot, pentru botez. Gheorghiu a atacat-o dur și pe Gabriela Firea. 

„Corupția nu este numai în politică, ci și în ADN-ul românilor. Dai bani pe sub masă pentru medici să vă trateze, sau pentru preoți să boteze. Există o lume paralelă. [...] Am cântat opere în toată lumea, dar niciodată în România ... Vi se pare ceva normal?

Primarul Bucureștiului a vrut să mă facă cetățean de onoare, dar numai pentru propriul său beneficiu; este o femeie care folosește totul, bucurându-se de succesul altora - așa că am refuzat. Da, da, acesta este Bucurestiul. 

Despre viața personală

"Sunt cu un băiat român, cu 20 de ani mai tânăr, de cinci ani de zile. Părinții lui sunt prietenii mei. Numele lui este Mihai Ciortea și a renunțat la profesia lui de dentis ca să rămână aproape de mine. Dacă există prejudecăți? Ei bine, toată lumea ar trebui să poată trăi așa cum dorește - uitați-vă la Macron în Franța," a mai spus Angela Gheorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel