EXCLUSIV  Sondaj ARGUMENT. PSD a pierdut electoratul credincios! Ce partide preferă românii religioși

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un sondaj al institutului Argument, institutul de sondare al DCMedia Group, arată profilul votanților principalelor partide intrate în cursa electorală pentru alegerile locale. Persoanele aplecate spre religie nu mai votează majoritar PSD, preferând alte partide.

ARGUMENT, institutul de sondare al DC Media Group a făcut publice o serie de rezultate ale unor sondaje care arată opiniile, dar și intențiile românilor în perioada premergătoare alegerilor locale. 

Astfel, în ceea ce privește intenția de vot pentru Primărie, persoanele care se declară „foarte religioase“ preferă partidul PLUS (50%), PMP (46,7%) și PNL (25,3%). La polul opus, respondenții care afirmă că sunt persoane „deloc religioase“, preferă candidații Pro românia (21,1%) și USR (13.6%).

Datele complete le puteți analiza în infograficul de mai jos.

Rezultatele aparțin unui SONDAJ EXCLUSIV marca ARGUMENT, institutul de sondare al DCMedia Group. Sociologul Mădălina Hideg este directorul științific al institutului de sondare al DCMedia Group, Argument.

Datele au fost culese prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing), pe un eșantion simplu, aleator de 988 de subiecți cu drept de vot (18+), reprezentativ la nivel național, cu o marjă de eroare +/-3.2%, în perioada 7-17 august 2020.

2. -imagine fara descriere- (vot_primari_argument_vot_persoane_religioase.PNG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel