EXCLUSIV  Sondaj ARGUMENT. Cum votează cei mai bogați români: Rezultatul care ZDROBEȘTE partidele mari

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
alegeri_polonia
alegeri_polonia

Un sondaj al institutului Argument, institutul de sondare al DCMedia Group, arată profilul votanților principalelor partide intrate în cursa electorală pentru alegerile locale. Persoanele care câștigă lunar peste 6.000 de lei votează cu precădere ACEST partid. 

ARGUMENT, institutul de sondare al DC Media Group a făcut publice o serie de rezultate ale unor sondaje care arată opiniile, dar și intențiile românilor în perioada premergătoare alegerilor locale. 

Astfel, în ceea ce privește intenția de vot pentru Primărie, persoanele care declară că au avut un venit personal brut în ultima lună de peste 6.000 de lei sunt în majoritate covârșitoare votanți ai PMP - 46,2% - procent egalat de scorurile însumate obținute de următoarele două partide: USR - 22% și PLUS - 25%. Electoratul PSD și PNL care câștigă peste 6.000 de lei lunar sunt umăr la umăr, fiind votate de mai puțin de 5% de cei mai înstăriți români.

Datele complete le puteți analiza în infograficul de mai jos.

Rezultatele aparțin unui SONDAJ EXCLUSIV marca ARGUMENT, institutul de sondare al DCMedia Group. Sociologul Mădălina Hideg este directorul științific al institutului de sondare al DCMedia Group, Argument.

„Am făcut un profil al alegătorilor în funcție de preferințele lor pentru alegerile locale, respectiv consiliul local, informații pe cre le veți regăsi pe site-ul DC News“, a adăugat Hideg.

Datele au fost culese prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing), pe un eșantion simplu, aleator de 988 de subiecți cu drept de vot (18+), reprezentativ la nivel național, cu o marjă de eroare +/-3.2%, în perioada 7-17 august 2020.

2. -imagine fara descriere- (votanti_instarti_argument.PNG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel