Șoferița care a omorât fetițele a fost ELIBERATĂ

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
daua fete spulberate pe trotuar de o masina
daua fete spulberate pe trotuar de o masina

Femeia de la volanul mașinii care a lovit un stâlp, apoi a fost proiectată în gardul unui imobil unde a omorât două fete, în Sectorul 2, a primit control judiciar pe 60 de zile.

Judecătoria Sectorului 2 a dispus, marți, control judiciar de 60 de zile în cazul șoferiței care a provocat accidentul din Sectorul 2. Luni, femeia a fost reținută pentru 24 de ore. „Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului”, anunța Brigada Rutieră.

 

citeste si:  Accident Andronache. Șoferița care a omorât fetițele: "Am băut rom înainte să conduc. Mai bine muream eu decât fetele"

Două fete de 6 și 14 ani au fost spulberate de o mașină care a ajuns, sâmbătă, pe trotuar, după ce a lovit un stâlp, pe strada Mențiunii din Sectorul 2 al Capitalei. Fetița de 6 ani a murit înainte de a ajunge la spital, iar cea de 14 ani la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, înainte ca medicii să intre cu ea în sala de operație.

Sâmbătă seara, două fete au murit, în urma unui accident de pe strada Mențiunii, din Sectorul 2 al Capitalei.  Accidentul de pe strada Mențiunii, din Sectorul 2 al Capitalei, s-a produs după ce o femeie, care conducea mașina, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un stâlp. Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat cele două fete. Minora de 6 ani, a murit în Ambulanță, iar a doua victimă, de 20 de ani a murit la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, înainte ca medicii să intre cu ea în sala de operație. Copila avea traume foarte mari, spun medicii. Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, Raluca Alexandru, a declara că victima accidentului din Sectorul 2, unde o mașină scăpată de sub control a lovit două copile aflate pe trotuar, a murit înainte ca medicii să apuce să intre cu ea în sala de operație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel