Șofer român, arestat in Austria pentru suspiciune de trafic de persoane

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Sâmbătă dimineața, 14 refugiați sirieni au fost ridicați de poliție la Ferlach (Carintia) - inclusiv copii. Aceștia fuseseră aduși anterior în Austria de către un traficant de migranți. Un român de 47 de ani a fost arestat în acest caz.

Polițiștii au observat 14 cetățeni sirieni - inclusiv doi copii de doi și doisprezece ani - în apropierea unui han din Ferlach, sâmbătă dimineața. "S-a dovedit că erau refugiați care fuseseră aduși ilegal în Austria într-o dubă de către un traficant sâmbătă seara", a declarat direcția provincială de poliție. 

În aceeași seară, un român în vârstă de 47 de ani a fost oprit și arestat la punctul de trecere a frontierei Loibltunnel. "Bărbatul este suspectat că ar fi membru al unei bande internaționale de contrabandiști", au precizat anchetatorii. Această bandă este, de asemenea, bănuită că i-ar fi făcut pe cei 14 sirieni să treacă ilegal frontiera în Austria. Românul se află în arest și va fi inculpat.

Se bănuiește că românul este membru al unei bande de trafic internațional, a anunțat luni poliția. Un control personal a relevat faptul că au trecut ilegal frontiera. În aceeași seară, bărbatul de 47 de ani a fost oprit în cele din urmă la punctul de trecere a frontierei Loibltunnel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel