ŞOCANT. Cristian Tudor Popescu a ÎNJURAT în DIRECT: "Ce P**A mea!". VIDEO

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a rostit o replică obscenă în platoul Digi24, în ciuda insistenţelor moderatorului să nu o spună. Gazetarul a citat unul dintre şefii ISU care au apărut în ultimele imagini din clubul Colectiv, care înjură când vine vorba despre morţi.

Jurnalistul a comentat explicaţiile venite din partea autorităţilor după ce au apărut noi imagini în presă de la tragedia din clubul Colectiv, la patru ani după producerea incendiului. Momentul VIDEO este la finalul știrii. 

CTP: Mint! Mint ca nişte porci! De pildă, individul ăsta, Orlando Şchiopu, deci a minţit acum în direct, adineauri. L-am văzut spunând că 'eu nu am spus decât lasă-i'. O spun eu, pentru că dvs. blocaţi cuvântul.

Cosmin Prelipceanu: Trebuie să îl blocăm.

CTP: Nu îl blocăm, pentru că este o insultă! Dacă nemercnicul ăsta a putut să spună ce a spus, epxresis verbis, atunci trebuie să spunem şi noi aici ce a spus ăla acolo!

Cosmin Prelipceanu: Nu repetăm.

CTP: Ba da!

Cosmin Prelipceanu: Înţelegem ce a spus. Se ştie ce a spus.

CTP: Cum se ştie dacă el spune 'lasă-i'? A spus 'lasă-i în p**a mea!' Asta a spus! 

Cosmin Prelipceanu: Vă opresc pentru limbaj!

CTP: Acum o oră a spus că nu a spus decât 'lasă-i'. Are această neruşinare care mă stupefiază, mă fascinează! Ne minte de la mână până la gură crezând că ce? Că suntem surzi, tâmpiţi? Nu am auzit ce am spus acolo?. (...)

Ştiţi cu cine seamănă tripleta asta care a apărut acum? Vă amintiţi de cei trei de la Jandarmi, cu Sindile în centru? Pe 11 august, când au apărut să facă exact ce fac ăştia acum. Genul ăsta de inşi, care umplu uniformele cu o substanţă urât mirositoare, că altceva nu e pe dinăuntru, ce fac ei? Au două principiui fundamentale, sfinte. Primul, dorinţa de a acoperi, de a muşamaliza orice ar putea să le afecteze structura, adcă îşi protejează slujbele, deci dorinţa să acopere orice, că e crimă, că e viol, dacă e în defavoarea lor. Şi doi, credinţa sfântă că orice poate fi acoperit. Că orice poate fi muşamalizat", a mai spus Cristian Tudor Popescu, la acelaşi post de televiziune.

Inspectorul-şef al ISU, Orlando Şchiopu, a fost surprins în ultimele filmări apărute în presă de la clubul Colectiv cum cedează şi înjură morţii, spunând “Lasă-i în p**a mea!”.

Acesta a ieşit ulterior şi a explicat că nu se referea la cei decedaţi şi că s-a referit la ei doar cu sintagma: 'Lasă-i!'.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel