Soarta lui Marian Oprișan în PSD a fost decisă: "Am fost lăsați cu buza umflată". Ultimă oră

Narcis Popa |
Data publicării:

PSD a decis soarta lui Marian Oprișan. Acesta a spus în cadrul discursului susținut că moldovenii au fost lăsați cu buza umflată de toate guvernele de până acum.

Marian Oprișan a fost reales, vineri, în funcția de președinte al PSD Vrancea. Social-democratul nu a avut contracandidați la șefia organizației, fapt pentru care acesta a propus ca alegerea să fie făcută prin vot deschis, potrivit unui comunicat de presă.

Liderul PSD Vrancea a subliniar faptul că Moldova nu are șanse să se dezvolte fără infrastructură.

„De 30 de ani mă rog de toate guvernele României, de stânga sau de dreapta, să facem autostradă şi aeroport. Fără autostradă şi fără aeroport nu vine nimeni să dezvolte Vrancea, Brăila, Galaţi, Vaslui sau Botoşani. Noi, moldovenii, am rămas cu buza umflată de la 24 ianuarie 1859, când ne-au păcălit să le dăm capitala ţării la Bucureşti. Atunci au făcut mari promisiuni Moldovei. De atunci şi până acum, de 161 de ani, cei de la Bucureşti nu s-au mai ţinut de cuvânt niciodată faţă de Moldova”, a declarat Marian Oprișan.

Comparație cu Transilvania

 

Referindu-se la alte regiuni istorice ale României, liderul PSD Vrancea a spus că „în Transilvania sunt 11 aeroporturi, şi între timp se nasc două autostrăzi”.

„Să facem un program naţional de dezvoltare al României, pe termen lung, pe cel puţin 30-50 de ani, să stabilim care sunt politicile prioritare în fiecare domeniu de activitate, cădem toate partidele politice de acord asupra lor. Mergem la Parlament, adoptăm o lege cu două treimi, în aşa fel încât să devină obligatorie pentru toate guvernele ţării, indiferent că sunt de stânga sau de dreapta”, a completat Oprișan.

El a mai afirmat că, deși în partid sunt oameni foarte buni, „cu vocație de constructori”, marea greşeală este lipsa de comunicare.

„Noi am crezut că dacă muncim și nu greșim foarte mult, oamenii vor aprecia. Din păcate, noi am muncit și ne-am ales cu înjurături. Mai eficientă a fost chestia cu plăcuța suedeză pe care acum le-o trasferăm la PNL, le predăm ștafeta!“, a explicat social-democratul, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel