Soția șoferului român strivit de TIR, în Franța, mesaj viral: " A fost intenționat. Nu s-a găsit nici un român să-l ajute?"

Narcis Popa |
Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

Soția șoferului român de TIR care a fost strivit în Strasbourg, dar care a supraviețuit miraculos a transmis un mesaj comunității de șoferi. Aceasta spune că soțul ei cel mai probabil a fost strivit intenționat însă se întreabă cum de nu a fost ajutat de nici un alt șofer român și a fost lăsat să zacă pe jos mai bine de trei ore. 

"Postez cu intenția de a nu deranja pe nimeni, ci doar de a atrage atenția în a fi mai solidari unii cu alții. Din păcate spiritul de umanitate.....a dispărut. Ca soție, cunosc și respect această meserie, desigur prin prisma soțului meu, șofer de TIR. Cine l.a cunoscut/îl cunoaște are idee despre ce caracter de om vorbesc. Doar că, în noaptea de miercuri, 5 februarie, deplasându.se pe A35, Strasbourg, Franța, a oprit într.o parcare pentru a face '45-ul' (pauza de 45 de minute-n.r.). Atunci a avut cumplitul ghinion de a-l "strivi" între TIR. uri, cu intenție, pentru că așa reiese, un alt "coleg" de al său, dar de altă naționalitate, lituanian. In urma strivirii, acolo a căzut inert, fără vlagă, dar cu speranța că cineva, tot "colegi" de ai lui îl vor ajuta, măcar cu un apel telefonic la serviciul de urgență. Dar nu, nimeni nu l-a ajutat! Mai bine de trei ore a agonizat jos, pe asfalt, într-o baltă de apă. Oare în timpul acela, pe lângă toți participanții în trafic, chiar nu s-a aflat nici un șofer român? Dar...dar Dumnezeu nu l-a lăsat, și într-un târziu, cineva, oameni cu suflet l-au ajutat. Le mulțumesc din tot sufletul! Dumnezeu le va răsplăti binele făcut. Practic i-au dat șansa de a se naște a doua oară. Mă arde în suflet suferința, chinul, durerea prin care trece. El e puternic și va reuși! Cu siguranță i-ar fi fost mult mai bine dacă cineva îl ajuta la timp. Chiar să nu atragă atenția un om căzut în fața mașinii sale cu avariile, luminile/ pozițiile aprinse? Nu prea cred! Nu s-a vrut. Haideți să fim oameni în adevărat sens al cuvântului!" este mesajul soției românului care a suferit cumplitul accident. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel