Situație bizară cu o Dacie românească în Scoția: Șoferul mașinii „nervoase“ izbea un autobuz etajat: „Nu am văzut niciodată ceva atât de nebunesc“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Imagini bizare arată momentul în care un șofer intră cu autoturismul său Dacia Sandero Stepway, în mod repetat, în partea din spate a unui autobuz staționat în Edinburgh.

Înregistrarea video arată cum șoferul unei Dacia Sandero Stepway albastre intră în mod repetat în autobuzul cu două etaje - chiar și dând cu spatele pentru a se grăbi. Pasagerii pot fi văzuți zdruncinându-se din cauza impactului, în timp ce mașina intră în spatele autobuzului de 14 ori în decurs de un minut.

Automobiliștii și pietonii care trec nu pot decât să privească nedumeriți cum bărbatul continuă să conducă înainte și înapoi, izbindu-se continuu de vehiculul mai mare.

Situație bizară cu o Dacia Sandero, în Scoția: Șoferul mașinii a izbit în mod repetat un autobuz etajat

 

Clipul a circulat de atunci pe rețelele de socializare, stârnind reacții la fel de confuze pe rețelele de socializare. Se crede că incidentul în sine a avut loc marți, 23 mai, pe Portobello Road, în zona Meadowbank din Edinburgh.

Scriind pe rețelele de socializare, o persoană a comentat: "Ce naiba, de ce?" O alta a glumit: "Măcar depuneți puțin efort, va fi nevoie de mult mai mult decât atât pentru a împinge un autobuz etajat"

Imaginile i-au derutat pe spectatorii de pe rețelele de socializare. „Cu cât mai repede mașinile sunt interzise în centrul orașului, cu atât mai bine." În timp ce un altul a adăugat: "Ce naiba. Nu am văzut niciodată ceva atât de nebunesc". Un altul a glumit: "Foarte curajos să încerci să împingi autobuzul cu o baterie descărcată". 

"Foarte curajos să încerci să împingi autobuzul“

 

Cei mai mulți comentatori de pe rețelele de socializare sunt de părere că șoferul a făcut acest lucru în ideea de a se adresa apoi societății de asigurări pentru a încasa polița de asigurare. „Sper că acest lucru a fost transmis companiei de autobuze. Am lucrat toată viața mea pentru companii de autobuze și de multe ori șoferii de mașini au încercat să pretindă că autobuzul a dat cu spatele la ei! În ultimii ani, camerele de luat vederi CCTV ar putea dovedi nevinovăția sau vinovăția, dar mulți reclamanți nu știau acest lucru“, spune cineva într-un comentariu.

În legătură cu acest incident, un purtător de cuvânt al Lothian Buses a făcut declarații pentru Daily Record: "Suntem conștienți de un incident în care a fost implicat unul dintre vehiculele noastre și ajutăm poliția scoțiană în anchetele lor."

"Un bărbat în vârstă de 58 de ani a fost arestat și acuzat în urma unui incident rutier care a avut loc în jurul orei 21.10 miercuri, 24 mai, 2023, în zona Jocks Lodge din Edinburgh. Incidentul a implicat un autobuz și o mașină Dacia albastră. Acesta a fost depistat la momentul respectiv. Un raport va fi trimis către PF", a declarat un purtător de cuvânt al Poliției din Scoția. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel