Simona Halep pleacă la Moscova

Narcis Popa |
Data publicării:

Organizatorii turneului WTA de la Moscova, intitulat Kremlin Cup, au anunţat, miercuri, că Simona Halep (6 WTA) va lua parte la întrecerea din Rusia, care se va desfăşura în perioada 14 octombrie-20 octombrie.

La turneul WTA de la Moscova şi-au mai anunţat prezenţa Elina Svitolina (3 WTA), Petra Kvitova (7 WTA), Kiki Bertens (8 WTA), dar şi rusoaicele Ekaterina Alexandrova (39 WTA), Daria Kasatkina (40 WTA) şi Anatasia Pavlyuchenkova (41 WTA). De asemenea, organizatorii au anunţat că se află în negocieri şi cu Maria Sharapova pentru ca fostul lider mondial să evolueze la competiţia din ţara natală.

Simona Halep a câştigat turneul de la Moscova în 2013, după ce a învins-o în ultimul act pe Samantha Stosur, scor 7-6 (1), 6-2. Un an mai târziu, Irina Begu a cedat în ultimul act în faţa rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova.

Turneu de la Moscova este unul de tip Premier, iar premiile totale din acest an ajung la 1.032.000 de dolari.

Înaintea întrecerii de la Moscova, Halep şi-a anunţat prezenţa la două turnee din China, cel de la Wuhan (22-28 septembrie) şi cel de la Beijing (28 septembrie-6 octombrie).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel