EXCLUSIV  Silvia Dumitrache, mesaj dur după jignirea Diasporei la petrecerea lui Bădălău

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Silvia Dumitrache, președintele Asociației Femeilor Românce din Italia a reacționat dur după o zi în care PSD-ALDE a siluit limba română, iar la petrecerea lui Niculae Bădălău, senator PSD, s-au cântat versuri revoltătoare la adresa Diasporei. 

"Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, nu a scăpat ocazia de a se remarca la reuniunea Organizației Femeilor Liberal Democrate din 30 august, afirmând că "Unii doresc foarte mult să își bată joc de societatea romanească, ați văzut foarte bine, incearcă să pună piciorul pe beregata noastră, incearcă să ia toate drepturile și libertătile cetătenesti care este (sic!) un drept constituțional, incearcă ca această societate să nu aibă o creștere economică puternică, să fie stopată și să fie în permanentă imaginea României pusă într-o imagine proastă în afară tării." Aici are dreptate. Este greu să faci o bună impresie exprimându-te astfel.

Nici premierul României, Viorica Dăncilă, nu a trecut neobservată astăzi la Mamaia. Huiduită de un grup de protestatari, aceștia au ținut să îi amintească faptul că #10august nu se uită și că responsabilii reprimării protestului diasporei de la București nu vor scăpa nepedepsiți. "Analfabeta!" i-au mai strigat de Ziua Limbii Române.

În discursul său din cadrul Școlii de Vară a Femeilor PSD, Viorica Dăncilă s-a demostrat foarte îngăduitoare față de numeroasele greșeli pe care le face, precizând și că "România și românii sunt lucruri care trebuie respectate, atât în plan intern cât și extern." „Pe mâinile cui să lăsăm România? A unui partid care face circ în Parlamentul României?", a mai afirmat premierul.

Petrecerea lui Bădălău, ofensă de neiertat

Și dacă tot a venit vorba despre circ, de dimineață i-am putut vedea și pe unii dintre membrii PSD la un botez unde nașul mare a fost nr. 2 în PSD, Niculae Bădălău. Maneliștii invitați îi cantă acestuia, cu dedicație jignitoare la adresa diasporei: "Să vină diaspora că noi ne pxxam pe ea."

Aceștia sunt membrii guvernului Dăncilă, groparii României, care ne duc țara de râpă pe ritm de manele în dezacorduri și impostură.

Doamna Dăncilă se plânge că este obosită. Cel mai bine ar fi plece și să nu se mai întoarcă.
Ne-a făcut de rușine destul. Și nu numai de Ziua Limbii Române," este mesajul Silviei Dumitrache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel