Sfârșit tragic pentru un muncitor român din Italia: S-a prăbușit cu tractorul într-o râpă

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Accident tragic azi pe A1 în Italia: șoferul unui autobuz cu tineri ar fi adormit la volan
Accident tragic azi pe A1 în Italia: șoferul unui autobuz cu tineri ar fi adormit la volan

Un român în vârstă de 32 de ani a murit în Italia, după ce s-a prăbușit cu tractorul într-o râpă.

O zi obișnuită de muncă în agricultură s-a transformat într-o tragedie cumplită pentru un bărbat român de 32 de ani, care și-a găsit sfârșitul în timp ce conducea un tractor pentru o afacere agricolă în pitoreasca localitate Thurio, din apropierea Corigliano Rossano.

Accidentul tragic a avut loc atunci când, din motive încă sub investigație, tractorul condus de muncitor s-a răsturnat și a căzut într-o prăpastie, punând capăt brusc vieții sale. La fața locului au intervenit imediat echipele de salvare, inclusiv pompierii și carabinierii din Repartizarea teritorială Corigliano Rossano, încercând să gestioneze situația și să afle mai multe detalii despre ceea ce a dus la această tragedie.

Potrivit unei prime reconstrucții realizate de către carabinieri, pare că victima s-ar fi apropiat prea mult de marginea prăpastiei cu vehiculul agricol, iar consecințele au fost fatale.

Cu toate acestea, ancheta este în desfășurare pentru a elucida cu exactitate dinamica exactă a accidentului și pentru a stabili cine este responsabil de tragedie, scrie publicația locală Gazzetta del Sud.

Comunitatea locală rămâne șocată și în doliu în urma acestei pierderi tragice. Pierderea tânărului fermier a generat un val de condoleanțe în comunitatea locală, care și-a exprimat solidaritatea cu familia afectată de tragedie. Victima, angajată la o fermă locală, era cunoscută pentru devotamentul său față de muncă și pentru integritatea sa, ceea ce face ca moartea sa prematură să fie cu atât mai greu de acceptat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel