Serghei Mizil, mesaj revoltător pentru diaspora: „Stați în p**a mea la voi în Italia, ați votat contra ‘ciumei roșii’!“ (VIDEO)

Serghei Niculescu-Mizil, discurs revoltător la adresa românilor din Diaspora. El le cere românilor care vor să se întoarcă  din Italia în România, în termeni foarte duri, să nu revină în țară.

Cu un pahar de băutură în faţă și un verb extrem de ascuțit, Serghei Mizil le transmite românilor din Diaspora un mesaj foarte dur. 

„Oameni plecați în Italia, înțelegeți bine ce vă spun: Acum veniți pe capete înapoi acasă... Păi nu vă e, mă, frică de 'Ciuma Roșie'? E mai periculoasă decât virusul.

Pai voi ați votat în străinătate 3 zile. Eu, român, care stau aici și mă bat cu Iohannis, pe care l-ați votat, nu... unde l-ați văzut mă pe Iohannis zilele astea, la schi?  Nu ați votat voi mă să avem stabilitate?

Chiar așa am înnebunit mă frate? Veniți pe toate căile și vă ascundeți în România. Stați mă în p*la mea la voi în Italia, la voi acasă. Dacă sunteți șmecheri așa și v-ați pi*at pe România, ciuma roșie, criminalii, și acum veniți la voi acasă. De ce să vină? Se ascund în autocare, intră prin efracție, vin prin alte țări...“, spune Serghei Mizil într-un live pe pagina sa de Facebook.

Serghei Mizil și partidul naționalist 

 

El le cere „filfizonilor“ din Italia să nu se întoarcă în România dacă și-au „uitat“ limba și spune că ar vrea să înființeze un „partid naționalist“ și să îi trieze la vamă.

„Nu mă înțelegeți greșit: vorbesc pentru lepre, Nu pentru oamenii care muncesc în Italia. Ați văzut cum zic: 'Vreau anticipate, vreau guvernul vreau, vreau...' Păi fă ceva mă, că murim pe capete!

Stați măi acolo. Nu ați spus voi că țineți economia României pe banii voștri? Păi stați măi acolo. Chiar așa de preșuri suntem, așa o nație de că*at? Acum e bine în România, țara condusă de 'Ciuma Roșie'? Acuma fug pe capete, vin prin alte țări...

Dacă aș putea, acum, aș inventa un partid naționalist. Când vin ăștia la frontieră, „che dice?". Rămâi la tine acolo, în Italia, dacă ți-ai uitat limba. Stați în Italia că e frumos acolo

Băi stați afară bă! Repet: vorbesc pentru filfizonii care vin să îmi de mie lecții, încheie Mizil mesajul său live pe pagina de Facebook.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy