Șerban Huidu, ofertă de 4 milioane de euro ca să meargă la altă televiziune - VIDEO

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Șerban Huidu, la podcastul lui Mihai Morar
Șerban Huidu, la podcastul lui Mihai Morar

Șerban Huidu a povestit la podcastul lui Mihai Morar că a primit 4 milioane de euro să plece la o altă televiziune însă a refuzat. 

Șerban Huidu a dezvăluit în podcastul Fain&Simplu că a fost la un pas să semneze cu Antena 1 pentru suma fabuloasă de 4 milioane de euro.

"Ai fost cel mai bine plătit om de media din România?", l-a întrebat Mihai Morar.

"Uitându-mă în spate, s-ar putea să da. A venit o ofertă de la antenă. Pe 3 sezoane, 4 milioane de euro. Și era și o primă de instalare. Și mă duc la Găinușă și îi zic 'uite așa și așa și așa'. 'Ce mă, ăia care au scris urât de tata? Nu vreau!'", a povestit Huidu, care spune că nu a regretat faptul că nu a plecat de la Prima.

"Am câștigat destui bani de-a lungul timpului și acum probabil că trebuie să dau și înapoi din ce am câștigat", mai spune Huidu.

Întrebat dacă mai câștigă din Cronica Cârcotașilor aceeași bani ca acum 15 ani, Huidu spune clar că nu.

"Nu! De foarte mult timp. Niște patroni români nu mi-au plătit factori de un milion de euro. Adică cam 5 milioane de lei. S-au șters, s-au tăiat. I-a tăiat judecătorul. Când i-a băgat în faliment, i-a tăiat. E vorba e Cristian Burci", mai spune Șerban Huidu.

VIDEO

@fainsisimplu EPISOD NOU! Azi ai ocazia să călătorești în trecut. În vremea de aur a presei românești, în perioada când o emisiune precum #cronicacarcotasilor năștea cutremure în cele mai înalte cercuri ale politicii. Șerban Huidu este unul dintre realizatorii de programe care au dat tonul unei industrii. Tot el este omul care a ținut capul de afiș în două accidente teribile, care i-au marcat viața în mai puțin de un an. Astăzi, mai matur, dar deloc mai puțin acid, își spune povestea lui Mihai Morar. Care sunt cele mai picante momente din #România anilor 2000. Care este cel mai mare regret. Cum și-a revenit dintr-o coma unde avea mai puțin de 10% șanse să își mai revină. Urmează podcastul care îți dezvăluie ce a facut Șerban Huidu după accidentul auto în care a fost implicat și care a curmat viața a 3 oameni. Urmează #fainsisimplu cu #MihaiMorar și #serbanhuidu #pentrutine #comunitateafainsisimplu ACUM PE #youtube #fainsisimplupodcast #applepodcasts #googlepodcasts #spotifypodcast - #storytimevideos #povestideviata #istorieromaneasca #radio #inspiratie #motivatie #episodnou #podcastromania #podcastromania2024 #impacare ♬ sunet original - Fain & Simplu

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel