Senator PSD: "Cerem demisia ministrului Florin Cîțu!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Lucian Romașcanu a cerut, marți, în cadrul unei conferințe de presă, demisia ministrului de Finanțe Florin Cîțu, iar în cazul în care acesta nu o va face, a cerut PNL să îl retragă din funcție."Posibilitatea unei crize economice este o declarație extraordinar de gravă", a subliniat senatorul PSD. 

"Îl somăm pe domnul Cîțu, dacă este responabil, deși avem dubii majore în acest sens, să-și prezinte demisia. Dacă nu dumnealui, atunci cerem PNL să-l retragă din această funcție. Cu cât mai repede cu atât mai bine pentru România.Este o misiune, aceea a ministrului de Finanțe, nu numai tehnică, ci și patriotică (...) Domnul Cîțu uită că are responsabilitatea cea mai mare dintre toti ministrii si a iesit ieri cu o declarație extraordinar de gravă, că există posibilitatea unui crize in România. Nu te joci cu astfel de declaratii cand esti ministru de finanțe", a declarat social-democratul Lucian Romașcanu, marți, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Mediafax.

Romașcanu a mai adăugat că "Domnul Cîțu nu a învățat nimic din cartonașele galbene pe care le-a primit, votul negativ din comisia de audieri sau moțiunea simplă împotriva acestuia".

Reacția social-democraților vine după ce Florin Cîțu a avertizat în spațiul public că este posibilă declanșarea unei crize economică în România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel