Senator PNL: Dacă Guvernul Orban nu va fi investit luni, Viorica Dăncilă și PSD va continua să „golească vistieria țării”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Senatoarea liberală Iulia Scântei trage un semnal de alarmă și solicită politicienilor care au votat moțiunea de cenzură pentru demiterea guvernului Dăncilă să voteze, luni, și pentru instalarea guvernului Orban pentru că altfel guvernul demis se va înfrputa în continuare din vistieria țării.

Senatorea PNL Iulia Scântei a tras un semnal de alarmă,în această seară, în emsiunea moderată de Silviu Mănăstire la  B1 TV, explicând că dacă Guvernul Orban nu va fi învestit la votul de luni, guvernul demis condus de Viorica Dăncilă va continua să „golească vistieria țării”, prin „alocarea de resurse în mod netransparent și care nu au legătură cu marile probleme ale țării”.

„Dacă, luni, partenerii, care au susținut și au ajutat PNL în Parlament să voteze moțiunea de cenzură și să demitem Guvernul Dăncilă, nu vor fi alături de noi la fel, pentru a realiza numărul necesar de voturi învestirii cabinetului Ludovic Orban, situația economică poate să capete, într-adevăr, proporțiile unui dezastru și mai mare.

De ce? Pentru că vistieria țării se golește prin proiecte de legi sau prin Ordonanțe de Urgență date cu dedicație pentru baronii locali. În momentul actual, Guvernul demis Viorica Dăncilă golește vistieria țării prin Hotărâri de Guvern și prin Ordine de ministru, care sunt adoptate toate în aplicarea unor legi preexistente. Alocarea de resurse în mod netransparent și care nu au legătură cu marile probleme ale țării”, a afirmat Iulia Scântei, în emisiunea „Dosar de politician” moderată de Silviu Mănăstire.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel