Senator PNL: „Ce a fost acum la vot în Diaspora se numește REVOLUȚIE“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Creșterea numărului de mandate de parlamentari în Diaspora de la 6 la 15 a fost miza discuției din această seară a emisiunii moderate de Denise Rifai la Realitatea PLUS.

Senatorul liberal Viorel Riceard Badea a fost printre invitații din emisiunea lui Denise Rifai din această seară, pe Realitatea PLUS. Printre temele de discuție  a fost și o inițiativă legislativă care prevede creșterea numărului de parlamentari români pentru Diaspora. 


„Dincolo de orice altă discuție, în momentul acesta noi funționăm ilegal. Pentru cei 700.000 de români din afară sunt doar 6 parlamentari. Și sunt parlamentari ai cărui colegiu începe în Japonia și se termină în America. În momentul acesta este halucinant ce face un parlamentar din Diaspora. Nu e corect, normal, legal, să fim doar 6 oameni la 4 milioane, că atâția sunt în realitate. Iar ce a fost acum la vot în Diaspora se numește REVOLUȚIE. Dacă noi, în Parlamentul României, nu înțelegem asta, însemană că nu am înțeles absolut nimic din ce s-a întâmplat în Diaspora până în acest moment“, a afirmat senatorul PNL Viorel Badea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel