Senatoarea Șoșoacă, amendată, după protestele din Capitală. Premierul Cîțu: Nimeni nu este mai presus de lege

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Senatoarea Diana Șoșoacă, care a condus protestul anti-restricții de sâmbătă, din Capitală, a fost amendată, a declarat luni premierul Florin Cîțu.

Cîțu a spus că există și politicieni care instigă la nerespectarea legii, iar întrebat despre Diana Șoșoacă, cea care a condus protestul anti-mască din București, el a răspuns că aceasta a fost amendată.

"Acolo unde nu se respectă legea voi fi intransigent. Nimeni nu este mai presus de lege. Din păcate, avem şi parlamentari, politicieni, care instigă la nerespectarea legii. Cred că aici este o problemă morală pentru aceşti oameni, sunt parlamentari, fac legi pentru România, dar nu respectă legislaţia în vigoare. Nu am o problemă cu protestele (...), dar să o facă respectând legea. Să poarte mască, este tot ceea ce le cer”, a mai afirmat premierul.

Câteva sute de persoane s-au adunat sâmbătă după-amiază în Piața Universității, în Piața Victoriei, în Parcul Izvor și în zona statuii Leu din Capitală pentru a protesta față de măsurile de restricție impuse în contextul pandemiei de COVID. Protestul a fost condus de senatoarea Diana Șoșoacă. Jandarmeria a anunțat că au fost aplicate 30 de amenzi în valoare totală de 29.950 de lei atât organizatorilor, cât şi unora dintre participanţii la manifestaţii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel