Senatoarea AUR Șoșoacă, plângere penală în cazului morții lui Bogdan Stanoevici: "S-au pus bani grei" - Video

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Diana Șoșoacă a mers joi seara, alături de alți membri AUR, la fața locuinței actorului Bogdan Stanoevici. După ce a fost alungată chiar de vecinii actorului, senatoarea a anunțat că va depune plângere penală pentru a cere anchetarea cazului morții lui Bogdan Stanoevici.

Senatoarea Șoșoacă a susținut că cineva vrea să o omoare. "Îi anunț pe cei care îmi doresc moarte că am înregistrat tot ce știu și tot ce am aflat, am împărțit totul în 14 părți. S-au pus bani grei că să fiu redusă la tăcere. După moartea mea vor ieși toate dovezile despre ceea ce știu. Sunt mai ok în viață, încă mă abțîn, dacă vreți să mă omorâți", a spus această.

"Nu am să accept niciodată acest diagnostic de moarte COVID. În lipsa unei autopsii nu putem să afirmăm că el a murit din cauza COVID-ului. Mâine depunem plângere penală prin care solicităm anchetarea cazului, având în vedere că sunt suspiciuni de moarte din cu totul altă cauza decât Covid", a anunțat ea.

"În calitate de senator al României nu o să accept niciodată că Bogdan Stanoevici a murit de COVID, a fost unul dintre cei mai mari patrioți. Bogdan a murit de infecțîi nosocomiale. (...) Nu știu de ce Iohannis nu vine, este un fost ministru. Tot guvernul trebuie să meargă la Bellu să-i ofere un ultim omagiu, să îi spună lui Bogdan "iartă-ne că te-am omorât",  a spus senatoarea, întrîun live pe Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel