Secretarul general al PPE: Am fost ȘOCAȚI de nivelul de pregătire al unor MINIȘTRI!

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Secretarul general al PPE, Antonio López-Istúriz , şi purtătorul de cuvânt al PPE, eurodeputatul Siegfried Mureşan, au vorbit, la Adevărul Live, despre strategia pe care o vor avea partidele din familia populară europeană pentru a câştiga alegerile din luna mai, dar şi despre pericolele cu care se confruntă Europa. Nu în ultimul rând, cei doi au atacat Cabinetul Dăncilă pentru modul cum guvernează ţara.

Citeste mai mult: adev.ro/pm3rpe
Secretarul general al PPE, Antonio López-Istúriz, a atacat dur guvernul Dăncilă într-un interviu pentru Adevărul. Cum să faceți bugerul UE dacă nu sunteți în stare să faceți unul național, s-a întrebat oficialul european. Acesta spune că au fost șocați de nivelul de pregătire al anumitor miniștri.
 
"Să fim clari. E preşedinţia României, a poporului român. Nu este o preşedinţie a premierului, pentru că uneori vedem tentaţia guvernelor socialiste să folosească această deţinere a preşedinţiei pentru scopuri politice. PPE e decis să ajute preşedinţia, pentru că noi vrem să ajutăm poporul român. Preşedinţia e o bună oportunitate. Problema apare când acelaşi guvern care deţine preşedinţia atacă zilnic Bruxelles-ul, se plânge şi încearcă să găsească ţapi ispăşitori. Cum vreţi voi să faceţi un buget al Uniunii Europene, dacă voi nu sunteţi capabili să aveţi un buget adoptat la nivel naţional? Rezolvaţi-o imediat!", a afirmat Antonio López-Istúriz.

Întrebat cum i s-au părut discursurile şi sesiunile de audieri ale miniştrilor din Guvernul Dăncilă, acesta a spus că au fost șocați.
 
"Membri din diferite grupuri politice au enunţat uneori lipsa pregătirii sau a cunoştinţelor anumitor miniştri. Multe dintre remarcele negative au venit de la socialişti sau de la cei din ALDE. Şi noi am fost şocaţi", a spus Lopez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel